Quantcast

Verslininkai gėjų eitynes vertina skirtingai

Ankstyvą šeštadienio popietę į sostinės Gedimino prospekte vykusias gėjų eitynes verslininkai išsakė skirtingus požiūrius. Pagrindinėje miesto gatvėje įsikūrusių kavinių, restoranų ir parduotuvių vadovų nuomone, smūgis apyvartai bus suduotas, tačiau tik trumpam.

Portalas diena.lt klausė čia įsikūrusių verslo įstaigų atstovų, ar homoseksualų eitynės nepakenks pardavimams. Tiesa, nė vienos įstaigos atstovai savo pavardės atskleisti nepanoro.
Netoli Vinco Kudirkos aikštės įsikūrusios batų parduotuvės „Salamander“ direktoriaus pavaduotoja Aida pasakojo, kad homoseksualų eisena smarkiai atsilieps parduotuvės apyvartai.

"Prarasim tikrai daug klientų. Preliminarių nuostolių nežinome – jie bus aiškūs dienos pabaigoje, tačiau minusas yra garantuotas. Gėjų eitynės Gedimino prospekte tikrai neturėtų vykti, o jas organizuojantys žmonės galėtų būti santūresni“, - tvirtino parduotuvės direktoriaus pavaduotoja.

Prie pat įsikūrusios drabužių parduotuvės „Mango“ vadybininkė Kristina sakė esą nesanti tikra, kaip smarkiai eitynės atsilieps parduotuvės apyvartai. „Sunku vertinti kaip viskas vyks. Manau, kad pačių eitynių metu klientų tikrai sumažės smarkiai. Visi labiau susidomėję tuo, kas vyks lauke. Kita vertus, kai viskas pasibaigs, daug eitynių stebėti susirinkusių žmonių liks mieste, todėl nuostolis gal net bus konpensuotas. Abejoju, kad tokie renginiai turi didelę reikšmę verslui“, - optimistiškai kalbėjo vadybininkė Kristina.

Tiesa,  kai kurie verslo atstovai eitynėmis buvo išties patenkinti. Gedimino prospekto viduryje esanti kavinė „La Crepe“ buvo sausakimša nuo eitynes stebėti susirinkusių miestiečių. Apie jas teigiamai atsiliepė ir įstaigą administruojanti Ksenja. „Įvykis sukėlė labai didelį šurmulį, žmonės masiškai plūsta į Gedimino prospektą. Mūsų kavinės vieta yra strategiškai palanki – žmonės specialiai užsisako staliukus tam, kad galėtų stebėti veiksmą gatvėje. Policija mus įspėjo apie galimus neramumus, todėl mes ėmėmės papildomų saugumo priemonių, nors jeigu kils agresijos protrūkiai, sunkiai įsivaizduoju, kaip su jais bus susitvarkyta“, - džiaugėsi administratorė Ksenja.


Šiame straipsnyje: gėjų paradaseitynėsVilnius

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
kas sveikina iskrypelius pats toks yra

ddd

ddd portretas
na ,jei dziaugesi eitinem tai turetum dziauktis tuoi isigimimais............juk tai liga ir buvo gidamo nuo jos o jus ja prapaguojat,vezi gal ir baikim gydyti ir sakikime tegu vistosi i meile supratima

PATS DIDZIAUSIAS NARKOTIKAS ZEMEJE YRA PINIGAI

PATS DIDZIAUSIAS NARKOTIKAS ZEMEJE YRA PINIGAI  portretas
DEL JU PASAULIS BAIGIA ISPROTETI.NEBEMOKA IR NEBENORI LOGISKAI MASTYTI.NEBEREIKIA NEI SAZINES, NEI MORALES.TIK PINIGAI GALVOJE.DUODA PINIGU IR ZMOGUS JAU VERGAUJA, PATS TO NESUPRASDAMAS.BET JUK GALI ATEITI TOKS LAIKAS, KAD VERGAUSIT JAU NEBEGAUDAMI PINIGU.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių