Quantcast

Veiklą pradeda Vilniaus savivaldybės taksi

Vilniuje trumpuoju numeriu 1450 taksi jau galima iškviesti, nors tikroji darbo pradžia - kovo 1-oji.

Kol kas miesto vadovai neduoda aiškaus atsakymo, ar tai bus verslas, ar socialinė paslauga, pirmadienį rašo „Verslo žinios“.

Jau veikiančių taksi įmonių vadovai, kuriems taip pat siūloma jungtis prie įmonės „Susisiekimo paslaugos“ valdomos dispečerinės, sako, kad jiems „teks pritilti“ ir laukti, kur pakryps įvykiai - nė viena bendrovė neturi tokių reklaminių ir organizacinių išteklių, kokius skirs miesto savivaldybė, kad naujokai įeitų į rinką.

Tuo labiau kad miesto meras Artūras Zuokas jau paskelbė ir apie planus pirkti 100 naujų taksi automobilių, o pagal sutartis su savivaldybe visi miesto lauko reklamos operatoriai privalo nemokamai skirti 10 proc. valdomo reklaminio projekto miesto reikmėms.


Šiame straipsnyje: taksiSavivaldybės taksi

NAUJAUSI KOMENTARAI

JonasK

JonasK portretas
Šaunuolis p.Zuokas.Palaikau jį.Prieš 20 metų įvedžiau tvarką taksi versle Kaune ir paisekė.Pasiseks ir Jums.Tik neatskleiskite per daug info darbuotojams,konkurentams,nes šioje šalyje mažai beliko patikimų piliečių.Mane išdavė,apgavo net artimiausi draugai,kad užvaldyt,nukopijuot,sužlugdyt verslą.Manau jie patys dabar ant bankroto ribos.Firmų pavadinimų nevardinsiu.Jų yra 8 kurias,kaip įkūrė,žino patys dabartiniai savininkai.Sėkmės Jums mere.Taksi - miesto veidas.Neleisčiau nei vienam vadovui eiti pareigas,nesusipažinusiam su taksi verslu Vokietijoje.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių