Quantcast

„Vaikų kūrybos festivalyje“ sostinėje - dviračių paradas

„Vaikų kūrybos festivalis“ sostinėje startuos jau penktadienį. Visą savaitgalį Vilniaus Sereikiškių parke šurmuliuos daugiau nei 30 įvairių renginių.

Jau šį penktadienį prasidedantis festivalis visiems dalyviams ir praeiviams siūlys užsukti į „Žurnalistų akademiją“, „Robotukų šou“, teatro, muzikos, foto ir kitas studijas.

Šeštadienį festivalis kvies į daugybę meno dirbtuvių, jaunimo sukurtų filmų peržiūras, rankdarbių turgų, visą dieną vyksiančius vaikų ir jaunimo meninių kolektyvų pasirodymus.

Sekmadienį 10.45 val. visus, minančius triratukus, dviračius ar netgi dar tik gulinčius vežimėliuose, miestiečius Lietuvos vaikų ir jaunimo centras bei „Vilnius - Europos kultūros sostinė 2009“ kviečia rinktis V.Kudirkos aikštėje, iš kurios „Dviratukų paradas“ Gedimino prospektu keliaus į Sereikiškių parką.

Sekmadienis taps „Šeimų diena“ kartu su „Dviratukų paradu“, įvairių gyvūnų paroda, „Laivelių karavanu“, jogos ir Tai Či užsiėmimais. Kiekvienos dienos pabaigą vainikuos ir populiarių, ir dar negirdėtų grupių bei atlikėjų koncertai: „The Spins”, „The Hitfakers”, „Pirmas kartas”, „This”, „Skyders”, „Mouses and people”, „ANBO”, „Živilė Ba”, „M.I.R. Project”, ,,Aura” ir kiti.

„Vaikų kūrybos festivalis“ - tai jau antrą pavasarį vykstantis projektas, kurio metu Sereikiškių parko erdvėse liejasi vaikų ir jaunimo kūrybiškumas, taip pripildydamas sostinę gyvybiškumo ir jaunatviškos energijos. Anot festivalio organizatorės, Lietuvos vaikų ir jaunimo centro Neformaliojo švietimo politikos skyriaus vadovės Vilmos Smaliukienės, į festivalį kviečiami visi: tiek vaikai, tiek jaunimas, tiek ir tėveliai. „Mielai kviečiame visus norinčius prisijungti prie rengiamų kūrybinių veiklų ir dalyvauti ne tik ,,Dviratukų parade”, bet ir kituose „Vaikų kūrybos festivalio“ renginiuose“ - sakė V.Smaliukienė.

Visi festivalio renginiai nemokami.


Šiame straipsnyje: vaikų kūrybos festivalis

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių