Quantcast

V. Navickas oficialiai paskelbė kandidatuojąs į sostinės merus

Naujai įsteigto visuomeninio judėjimo „Vilniečiai gali“ pirmininkas, buvęs Vilniaus miesto meras Vilius Navickas oficialiai paskelbė kandidatuojąs į Vilniaus miesto mero postą ir pirmadienio rytą Nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje pristatė pagrindinius savo programos punktus.

V. Navickas savo, kaip kandidato į Vilniaus miesto merus, prisistatymo kalboje pabrėžė, kad pagrindinį dėmesį jis skirs miesto bendruomenėms, jų žmonėms, o ne plytoms, betonui ir geležiai. Kandidatas savo kalboje ne kartą paminėjo, kad jo ateities vizija - milijoninis Vilnius, patrauklus gyventi čia jau įsikūrusiems ir naujakuriams. Šią viziją kandidatas ketina realizuoti įgyvendinęs dviejų lygių savivaldos programą, suteikdamas sprendžiamąją galią teritorinėms bendruomenėms.

Kandidatas į Vilniaus miesto merus sakė matąs realių galimybių skirti 50 eurų kompensaciją už šildymo paslaugas nerenovuotuose daugiabučiuose gyvenantiems pensinio amžiaus vilniečiams, paramą jaunoms šeimoms, skiriant 100 eurų moksleivio rugsėjo pirmosios krepšeliui.

Pasak V. Navicko, jam labai svarbu, kad vilniečiai patys galėtų spręsti, kaip jie nori keisti savo miestą Vilnių.

„Savivaldybė ir meras turi dirbti vilniečiams, suteikti jiems visą įmanomą pagalbą ir tinkamus įrankius kurti savo Vilnių. Kaip pavyzdys Savivaldybės teisės departamentas, kurio dalį pajėgumų žadu skirti ginti vilniečiams, nepelnytai tampomiems po teismus“, - sakė kandidatas į Vilniaus miesto merus V. Navickas.

Kandidato į Vilniaus miesto merus pristatyme dalyvavo ne tik judėjimo nariai, bet ir politiko Artūro Paulausko vadovaujamo visuomeninio judėjimo „Pirmyn, Lietuva“ nariai, pats pirmininkas, kurie išreiškia palaikymą V. Navickui kitų metų pavasarį vyksiančiuose Vilniaus miesto mero rinkimuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tee

tee portretas
kaip jus nesuprantat,kad ji kelia sostines arabai,juk jis vienas is ju...

ar

ar portretas
turėjo teisę konservatorius Navickas kai buvo meru, berods tuo metu po politinės valios vėliava, berods Vilniaus centre šešias ligonines likviduoti, ar jis bent kažką pastatė ar statė, dabar likusiose keliose ligoninėse eilės mėnesiams į priekį

gali kandidatuoti

gali kandidatuoti portretas
i geju kluba valytoju .
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių