Quantcast

Už vairavimą išgėrus – automobilio konfiskacija

Trečiadienį Vilniaus 1-asis apylinkės teismas, išnagrinėjęs administracinio teisės pažeidimo bylą, bendrovės „Pirminis valymas“ direktoriui A.G. „smogė iš peties“ – teismas jam ne tik skyrė 5000 litų baudą, bet ir konfiskavo bendrovei priklausantį automobilį „VW Passat“.

Taip vyras nubaustas už vaitavimą neblaiviame stovyje, avarijos sukėlimą ir pasišalinimą iš eismo įvykio vietos.

Bendrovės direktorius kelių policijos pareigūnams įkliuvo 2009 metų  vasario 14 dieną. Nors teisės vairuoti jis neturėjo jau nuo 2007 metų liepos 4 dienos, sėdo už bendrovei priklausančio automobilio vairo ir nuriedėjo savais keliais. Nuvažiavo netoli, persirikiuodamas į kitą eismo juostą, jis nepraleido kito automobilio ir su juo susidūrė. Nuo smūgio, pastarasis, išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir trenkėsi į trečią mašiną. Nors eismo įvykio metu buvo apgadinti net trys automobiliai, A.G. nusprendė sprukti.

Vėliau paaiškėjo kodėl. Vyras automobilį vairavo visiškai girtas (2,76 prom. alkoholio). Šią priežastį teisme pateikė ir pats vairuotojas.

Kelių policininkams A.G. įkliūva jau ne pirmą kartą. 2007 metų lapkritį jis buvo sulaikytas už automobilio vairavimą neturint teisės vairuoti ir už atsisakymą pasitikrinti blaivumą. Už šį pažeidimą jam buvo skirta 4000 litų bauda.


Šiame straipsnyje: neblaivusvairavo neblaivus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių