Quantcast

„Tvarkiečių“ kandidatas į Vilniaus merus – R. Žemaitaitis

Tvarkos ir teisingumo (TT) Vilniaus skyriaus valdyba nusprendė į Vilniaus merus deleguoti partijos vadovą Remigijų Žemaitaitį.

Pats R. Žemaitaitis sako, kad tokį valdybos sprendimą lėmė jo teisinės ir ekonominės žinios, patirtis Seimo vicepirmininko poste bei Vilniaus savivaldybėje.

Aš negaliu, kaip aikštingoji panelė, sakyti ne.

„Bus labai sunkus darbas ir didelė atsakomybė, bet jeigu skyriuje tą žmonės mato ir nori, tiki manimi, kad galiu pretenduoti į tą postą, aš negaliu, kaip aikštingoji panelė, sakyti ne (...). Taip, man teko dirbti mero patarėju ir buvau Ekonomikos komiteto pirmininku. Kaip buvo svarstoma, kas galėtų būti TT kandidatas į merus, tai visos mano teisinės ir ekonominės žinios, Seimo vicepirmininko patirtis, manau, tai lėmė“, - Eltai sakė R. Žemaitaitis.

Partijos vadovas teigia, kad idėjas Vilniaus miestui pristatys po Naujųjų metų, kurios, pasak R. Žemaitaičio, skirtingai nei kitų kandidatų, bus realistiškos.

,,(...) tos idėjos, manau, yra labai paprastos, turi būti ant vieno lapo ir keturi sakiniai. Rašyti ant vieno lapo fantazijas, kaip kad kažkas rašo „nušvieskite rytojų“, tai juokingiau negu juokinga būtų. Aš porą išgirdau, kad vienas stadionus stato, kitas - aplinkkelius, trečias - vandens parkus, tai man toks vaizdas, kad žmogus tiesiog nežino, koks Vilniaus savivaldybės biudžetas. Jie įsivaizduoja, kad tai yra nacionalinio biudžeto lygis. Jeigu tokie žmonės gali būti merais, tai nelabai suprantu, kas tuomet darosi“, - sakė R. Žemaitaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Tai ir plaukus susifrezavo , kad labiau patiktų , vaikas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių