Quantcast

„Tvarkiečiai“ jau rado kandidatą į Vilniaus merus

  • Teksto dydis:

Partija „Tvarka ir teisingumas“ jau iškėlė savo kandidatą į Vilniaus miesto merus.

Pirmadienį, rugpjūčio 20 d., įvyko partijos „Tvarka ir teisingumas“ Vilniaus miesto skyrių koordinacinės tarybos posėdis, kuriame buvo diskutuota apie savivaldybės tarybų rinkimus 2019 metais.

Posėdžio metu, pasak partijos pranešimo, buvo aptarti ir iškelti ateinančių savivaldybės tarybų rinkimų pagrindiniai tikslai, uždaviniai ir ateities planai Vilniaus mieste.

Atsižvelgiant į partijos pirmininko viziją, kad kandidatas turėtų būti aktyvus ir veržlus, skyrių iniciatyva buvo pasiūlytas kandidatas į Vilniaus miesto merus, partijos „Tvarka ir teisingumas“ Žirmūnų skyriaus pirmininkas, „Tvarkos ir teisingumo“ jaunimo lygos valdybos narys bei nevyriausybinės organizacijos „Europos jaunimas“ prezidentas Ramojus Girinskas.

Taip pat buvo aptartos dabartinio partijos pirmininko Remigijaus Žemaitaičio ir kitų partijos narių galimos kandidatūros.

Susirinkimo metu buvo išrinkta ir patvirtinta Vilniaus miesto rinkimų štabo vadovė, ja tapo partijos Švietimo reikalų komiteto pirmininkė Viktorija Vigėlienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Paksius merą Vilniui nuleido parašiutu.

Anonimas

Anonimas portretas
Gal koki zyda isrinks tai vilniuj jau sakes amen sostine tai tikrai bus kaunas lietuvos sostine

uuu

uuu portretas
uuu jau araba kisa i merus...nieko gero nesitikekit... uz esama mera kuris grazino miestieciams upes pakrante ir nutiese dviraciu takus jau nerasit! gal ji galima perinkti antrai kadencijai?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių