Quantcast

Traukinių greičio apribojimus tikimasi atšaukti iki vakaro

„Lietuvos geležinkeliai“ planuoja penktadienio vakarą atšaukti traukinių greičio apribojimus Kaišiadoryse, kurie įvesti stoties prieigose nuvirtus traukinio vagonui.

„Buvau informuotas, jog planuojama, kad šiandien iki 18 val. bus visiškai atstatyti ir greičiai, ir eismas tame ruože. Nes dabar eismas antru keliu dar buvo ribojamas, bet iki 18 val. viskas turėtų būti tvarkoje“, – sakė „Lietuvos geležinkelių“ atstovas Vidmantas Gudas.

Ketvirtadienio pavakarę Kaišiadoryse nuvirtus tuščiam prekiniam vagonui buvo sustabdytas traukinių eismas tarp Vilniaus ir Kauno. Į įvykio vietą buvo išsiųstas pagalbinis traukinys su kranu.

Prieš vidurnaktį eismas buvo atnaujintas, tačiau su tam tikrais apribojimais. Ryte Kaišiadoryse leistinas traukinių greitis siekė 15 kilometrų per valandą, po vidurdienio šiuo ruožu leidžiama važiuoti 40 kilometrų per valandą greičiu.Pasak V.Gudo, paprastai šiame ruože traukinio greitis siekia 80-100 kilometrų per valandą.

„Lietuvos geležinkelių“ atstovas taip pat informavo, kad nuvirtęs vagonas priklauso Baltarusijoje esantiems savininkams, jie apie incidentą informuoti. Žmonės įvykio metu nenukentėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių