Quantcast

Trakų rajono savivaldybė vėl neišduoda leidimų 68 maršrutui

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto savivaldybė praneša, kad Trakų rajono savivaldybei vėl nepasirašius naujo 68 Lazdynai–Mūrinė Vokė–Lentvaris–Grigiškės autobusų maršruto tvarkaraščio, šis maršrutas nuo rugsėjo nebus keičiamas ir autobusai važiuos įprasta trasa į Žemuosius Panerius iki Vaduvos stotelės.

Panaši situacija jau buvo susiklosčiusi liepos pabaigoje. Tuomet Trakų rajono savivaldybės administracija raštu informavo Vilniaus miesto savivaldybę, kad 68 autobusų maršruto eismo tvarkaraščiai nederinami, nes Trakų rajono savivaldybės kontroliuojama įmonė, uždaroji akcinė bendrovė „Trakų autobusai“, pakankamai pajėgi teikti Lentvario miesto, Naujojo Lentvario, Valų, Vosyliukų, Stirnių kaimų ir kitų vietovių gyventojams ir moksleiviams keleivių vežimo paslaugas.

Visgi vėliau Trakų rajono savivaldybė pakeitė šį sprendimą. Tačiau artėjant rudens – žiemos sezono tvarkaraščių derinimui, Vilniaus miesto savivaldybės prašymui nebe pritariama.
Vilniaus miesto savivaldybė primena, kad apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių