Quantcast

Teismas areštavo verslininko M.Gelažniko turtą

Už nosies vedžiojantis kultūros paveldo sergėtojus ir niekaip nesusitaikantis su ranką operavusiu chirurgu Marius Gelažnikas sulaukė teismo nemalonės.

Kaip rašo alfa.lt, Vilniaus miesto 1-asis apylinkės teismas patenkino mikrochirurgo Kęstučio Blizniko advokato prašymą areštuoti 100 tūkst. litų, būtent tokią sumą, kokios už įžeidimus teismo prašo medikas. Teismo sprendimu areštas turi būti taikomas skubos tvarka.

M. Gelažnikas, mediką išvadinęs „mulkiu daktariūkščiu“ ir panašiais žodžiais, tvirtino, kad yra teisus, jis išsakė tokią nuomonę, nes esą medikas jam sugadino ranką. Esą ją vos išgelbėjo užsienio gydytojai, o vieno piršto jis neatlenkia iki šiol.

Mikrochirurgas tvirtino, kad prieš porą metų per Kalėdas jo pacientu tapęs M. Gelažnikas buvo išgėręs ir agresyvus. Anot K. Blizniko, pacientas neklausė mediko nurodymų, todėl pats pažeidė sužalotą ir jau operuotą ranką.

„Tokio paciento dar nesu turėjęs. Nelinkėčiau niekam susidurti su juo. Jis buvo išgėręs, tad nebuvo lengva jam sutvarkyti ranką. Be to, vėliau jis nesilaikė nurodymų ir pats pakenkė savo rankai, neleidęs jai sugyti“, – kiek anksčiau Alfa.lt apie M. Gelažniką pasakojo K. Bliznikas.


Šiame straipsnyje: Gelažnikas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vidas

Vidas portretas
Tas Gelažnikas naglas kaip tankas. Labai jau stato iš savęs didžiausią ponaitį. Šlykštu žiūrėti ir klausytis kaip jis išsidirbinėja.

Vidas

Vidas portretas
Tas Gelažnikas naglas kaip tankas. Labai jau stato iš savęs didžiausią ponaitį. Šlykštu žiūrėti ir klausytis kaip jis išsidirbinėja. Mažiau sprogtų, tai ir nesusižeistų. Pats kaltas, o dabar dar ir kaltų ieško. Naglybės įsikūnijimas.

Domantas

Domantas portretas
Kiosko šeimininkas turi nemalonumų?
VISI KOMENTARAI 17

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių