Quantcast

Tarybos narys V.Urbonavičius pateko į avariją

Trečiadienio vakare į Vilniaus tarybos nario vairuojamą automobilį rėžėsi kito asmens vairuojama transporto priemonė. Per įvykį V.Urbonavičiui lūžo ranka, politikas nugabentas į ligoninę.

Vakar apie 19 val. Tėvynės sąjungos narys  V.Urbonavičius su partiečiu Algimantu Vaitkumi važiavo iš Vilniaus miesto tarybos posėdžio namo. Automobilį vairavo pats V.Urbonavičius. Staiga jam sankryžoje sukant iš Laisvės pr. į Viršuliškių gatvę į automobilį rėžėsi kito asmens vairuojama transporto priemonė.

Pastarosios vairuotojas, anot V.Urbonavičiaus, nepaisė kelių eismo taisyklių ir per gatvę važiavo degant raudonam šviesoforo signalui. 

Įvykio metu apgadinta politikui priklausančio automobilio dešinioji pusė. Kitam automobiliui atsitrenkus į keleivio pusėje esančias dureles, greta jų sėdėjęs A.Vaitkus per stebuklą visai nenukentėjo. Tuo tarpu nuo smūgio V.Urbonavičiui sulaužyta kairioji ranka.

„Kvietėme policiją, greitąją. Aš nelabai dalyvavau aiškinantis įvykio aplinkybes, nes atvažiavo medikai ir aš su jais išvažiavau į ligoninę. Ten man sugipsavo kairiąją ranką, o dėl sutrenktos nugaros chirurgai sakė, kad nieko baisaus. Nedarbingumo lapelio neėmiau, nes šiandien reikėjo eiti į teismą, vėliau - į darbą “, - pasakojo V.Urbonavičius.

Politikas neigia, kad tai galėjo būti Vilniaus valdžios atstovų suorganizuotas pasikėsinimas. Jo nuomone, tai - nelaimingas atsitikimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių