Quantcast

Tarptautinei Slaugytojų dienai – nemokamas renginys

Gegužės 8 d., trečiadienį, 10–15 val. Lietuvos medicinos bibliotekoje, Kaštonų g. 7, Vilniuje, kvalifikuoti slaugos ir įvairių medicinos sričių specialistai dalinsis profesinėmis žiniomis ir patirtimi. Šis renginys skirtas artėjančiai Tarptautinei slaugytojų dienai pažymėti ir yra dovana tiems, kam artima ir aktuali slaugos tema, informuoja Vilniaus miesto savivaldybė.

Atvykusieji į renginį turės galimybę įgyti teorinių žinių bei praktiškai pamatyti, kaip tinkamai pasirūpinti ligonio higiena, atlikti žaizdų ir pragulų priežiūrą, taisyklingai ir nepakenkiant sau kelti bei vartyti gulintįjį lovoje, suteikti pirmąją pagalbą kritinėse situacijose, ūmių būklių atvejais.

Įvairių sričių specialistai atsakys į klausimus apie sunkiai sergančių ligonių mitybą namuose, krūties vėžio prevenciją, pagyvenusių žmonių pėdų priežiūrą, nugaros skausmų prevenciją ir gydymą judesiu, slaugos ir socialinių paslaugų namuose ir paliatyviosios slaugos galimybes, patars, kaip spręsti slaugomų žmonių ir jų artimųjų psichologines problemas, pamokys, kaip internete surasti informaciją aktualiais slaugos klausimais.

Renginio organizatoriai: Slaugos darbuotojų tobulinimosi ir specializacijos centras ir Lietuvos medicinos biblioteka.

Papildoma informacija apie renginį

SDTS centro tel. (8 5) 271 2267, LMB tel. (8 5) 261 7396

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
koki nesamone padarytu nemokama koncerta slaugytojom kurios ne visada sau gali nueiti i gera koncerta gaudamos varganus atlyginimus o dirbdamos super sunkiai ir negailedamos savo sveikatos , tikrai butu grazu gal klaipeda sugalvos kitaip ivertinti slaugytoju darba.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių