Quantcast

Tarp geriausiųjų „Vilniaus plunksnoje“ - ir grupės „Skamp“ nariai

Visą dieną Vilniaus Lukiškių aikštėje vykęs badmintono turnyras „Vilniaus plunksna“ nepaliko abejingų. Tarp 32 turnyre dalyvavusių komandų buvo ir nemažai žinomų veidų.

Visą dieną Vilniaus Lukiškių aikštėje vykęs badmintono turnyras „Vilniaus plunksna“ nepaliko abejingų. Tarp 32 turnyre dalyvavusių komandų buvo ir nemažai žinomų veidų.

Vieni sėkmingiausių šiandien – grupės „Skamp“ nariai Vilius Alesius ir Viktoras Diawara. Nors komandoje nebuvo žavingosios vokalistės Ericos Jennings, prie atlikėjų komandos mielai prisijungė jų draugai. „Skamp‘ų“ komanda liko ketvirtoji.

Prizinės vietos šiandienos turnyre atiteko „Suru.lt“, „Marso“ ir „Harė Krišna“ komandoms.

V. Alesius badmintono turnyre dalyvavo jau antrąjį kartą ir džiaugėsi, kad šį kartą sekėsi kur kas geriau: „Šiandien ilgiau žaidžiame, azartas didesnis. Praetais metais tik toks pasižaidimas buvo“.

Tuo tarpu, V. Diawara, turnyre dalyvavęs pirmąjį kartą, negailėjo pagyrų renginiui. „Dalyvavome, nes linksma kompanija, daug pažįstamų. Buvo smagu sudalyvauti, iš tikrųjų, pagavome azartą ir norėjosi kuo geriau pasirodyti. O pats renginys labai pavykęs, labai džiaugiuosi, kad Vilniaus centre vyksta toks renginys. Manau, kad Lukiškių aikštė dažnai nėra išnaudojama, kaip galėtų būti. Man toks jausmas, lyg būtume Londone ar Manhetene“, - įspūdžiais dalinosi atlikėjas.

„Skamp“ komanda prisipažino, kad varžyboms visiškai nesiruošė ir raketes į rankas paėmė po ilgo laiko tarpo, tačiau dėl pralaimėjimo prieš „Harė Krišna“ komandą nesisielojo. „Esame čia ne dėl prizų“, - tikino V. Alesius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Danute

Danute portretas
Na va , mano manymu, reikejo tokios sventes sestadieni, tai nebutu teke ziureti i kazkokias eitynes, bet lietuviai ir esame lietuviai...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių