Quantcast

Svajonių butas sostinėje atiteko slaugytojos iš Anykščių šeimai

  • Teksto dydis:

Pirmoji „Teleloto” rudens laida įsimins ilgam. Ji prasidėjo itin sėkmingai – sekmadienį paaiškėjo ne tik buto laimėtojas, bet kažkam atiteko ir Aukso puodas su 295 477 eurų.

Butas – šeimai iš Anykščių rajono

Sekmadienį į „Teleloto“ laidą susirinko visi dvylika pretendentų į butą sostinėje, kurie buvo ištraukti vasaros žaidimų metu. Kiekvienas jų traukė po voką, vienuolikoje jų slėpėsi paguodos prizai po 300 eurų, viename – svajonių butas. Butą laimėjo slaugytoja Eglė Vaitenkovienė iš Anykščių rajono. Smarkiai iš džiaugsmo susijaudinusią moterį iškart pribėgo sveikinti ne tik laidos vedėjai, bet ir šeimos nariai – vyras Saulius, sūnus Lukas ir dukra Luknė.

Iškart po filmavimo laidos vedėjas Gintas Vaičikauskas lydėjo šeimą į jų tik ką laimėtą butą. Šypsenos nedingo nuo laimėtojų veidų, o iš netikėtumo ir džiaugsmo jiems sunkiai sekėsi rinkti žodžius. „Žaidžiame labai seniai, kartą jau esame laimėję pakvietimą į studiją, tačiau su tokiu laimėjimu – nauju butu – dar sunku apsiprasti“, – šnekėjo Saulius.

Šeimyna kukliai, nedrąsiai apžiūrinėjo nuosavą butą, daugiausia nuostabos rodė vyresnysis sūnus. Koks gi bus laimėto buto likimas? Kol kas šeima palieka atvirą klausimą. „Galbūt atiteks sūnui, gal patys sugalvosime kraustytis, kol kas tikrai neaišku“, – šnekėjo laimėtojai, patys gyvenantys nuosavame name Anykščių rajone. Beje, Saulius yra ūkininkas, tad ir sekmadienį su šeima neplanavo užsibūti Vilniuje – reikėjo skubėti namo.

Tą patį vakarą – Aukso puodo laimėjimas

Džiugūs laimėjimai sekmadienio vakarą po vieną nevaikščiojo. Eglės šeima studiją paliko laimėjusi butą sostinėje, o štai vieną žaidėją namuose aplankė Aukso puodo laimėjimas – 295 477 eurų.

Laimingasis žaidėjas beveik 300 000 eurų vertės bilietą pirko Panevėžyje, Ukmergės g. 23. Visi, ten pirkę „Teleloto“ bilietus, raginami juos pasitikrinti. Centrinis loterijos biuras nekantriai laukia laimėtojo.


Šiame straipsnyje: loterijabutasaukso puodas

NAUJAUSI KOMENTARAI

netikiu loterija,visad

netikiu loterija,visad portretas
laimi bilietai pirkti rajonuose arba kaimuose.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių