Quantcast

Sugrįžęs Sasha Son(g) mano gėdos Lietuvai nepadaręs

Ankstyvą pirmadienio rytą iš „Eurovizijos“ grįžęs Lietuvos atstovas Sasha Son(g) nesuka galvos, kad bus kritikuojamas už žemą vietą - trečią nuo galo - konkurso finale. Dainininkas savo pasirodymu patenkintas, nes svarbiausią uždavinį - patekti į finalą - pavyko įvykdyti.

“Yra žmonių, kurie „varo“, bet taip buvo, yra ir visada bus. Tikrai nenusivyliau galutiniais rezultatais, nes tai, ką norėjau, įvykdžiau. Galiu tvirtai pasakyti, kad gėdos Lietuvai prieš Europą nepadarėme. Ne kartą girdėjau, kad esu pirmasis atlikėjas iš Lietuvos, galintis dainuoti“, - kalbėjo Sasha Son(g).

Lietuvos atstovas tvirtino sulaukęs didelio dalyvių, Rusijos vedėjų, žiniasklaidos ir palaikymo. Išsskiriamas iš kitų jis buvo už gerą vokalą ir autorinę dainą. Ranką jam spaudė pati Patricia Kaas.

„Šitam vaikinui šitas konkursas netinka“, - reziumavo Sasha Son(g) prodiuseris Martynas Tyla. Tačiau pats Sasha Son(g), paklaustas, ar dar kartą bandytų laimę „Eurovizijos“ konkurse, atsakė teigiamai.

Aštrias diskusijas Lietuvoje sukėlė atlikėjo dainavimas rusiškai. Buvęs jaunųjų konservatorių lygos pirmininkas Andrius Vyšniauskas Sashą Son(g) viešai išvadino išgama. Vis dėlto atlikėjo prodiuseris Martynas Tyla teigė, kad dainavimas rusiškai buvo suplanuotas iš anksto ir atsipirko. Jis pridūrė, kad „Eurovizija“ gyvenimas nesibaigia, o Rusijos muzikinė rinka didžiulė ir joje būtų smagu matyti lietuvį. Konkurso finalininkas neslėpė, kad turi keletą pasiūlymų iš Rusijos ir yra kupinas entuziazmo bei optimizmo.


Šiame straipsnyje: sasha son(g)Eurovizija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių