Quantcast

Strigo šokančio fontano pasirodymas

Penktadienio vakarą Jūros šventės rengėjams teko sukti galvas dėl apmaudžių incidentų. 22 val. 30 min. turėjęs startuoti didžiausias Lietuvoje šokantis fontanas nuvylė žiūrovus, nes pusė įrangos neveikė.

Į pirmąjį pasirodymą susirinko itin didžiulė masė žmonių. Visi nekantraudami laukė fontano pasirodymo.

Prasidėjus pasirodymui žiūrovai pastebėjo, kad pusė įrangos tinkamai nesuveikė, pasirodymo metu švietė tik dalis įrenginių.

„Fontano įranga maitinama iš dviejų energijos šaltinių. Panašu, kad vienas jų neveikė. Iš vieno energijos šaltinio neįmanoma pajungti visos šios technikos. Dali energijos tiekiama iš miesto elektros tinklų, kita dalis veikia generatoriaus pagalba“, – aiškino VšĮ „Klaipėdos šventės“ direktorius Romandas Žiubrys.

Teigiama, kad neveikė vienas kabelis, todėl žiūrovai matė tik pusės fontano darbą.

Tikinama, kad gedimas buvo skubiai šalinamas, vėlesni pasirodymai vyko be trikdžių. Fontanų šou žiūrovai gali stebėti iki vėlyvos nakties, paskutinis pasirodymas pradedamas 1 val. 15 min. Šou trunka dvidešimt minučių.

„Šiemet fontanai yra perskirti pusiau. Scena judanti. Visa tai yra sudėtingas mechanizmas. Techniškai tai yra sunku įgyvendinti“, – aiškino R.Žiubrys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ana

Ana portretas
Labai graži šventė buvo!

Ilona

Ilona portretas
O man buvo grazu!!! Gal tik reikia nusiteikimo. Labiau zmonems kulturingo elgesio reiketu pasimokyt

ogis

ogis portretas
labai kaimiški renginiai, niekas nepadaryta iki galo
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių