Quantcast

Specialiosios tarnybos telkia pajėgas galimoms riaušėms

Vasario 3-iosios mitingui ruošiamos didesnės policijos pajėgos, gaisrininkai ir medikai. Policijos vadovybė pripažįsta, kad rengiamasi blogiausiam – riaušėms. Net ir tuomet, jei savivaldybė neišduotų leidimo rengti mitingą prie Seimo.

Vilniaus miesto savivaldybė delsia išduoti leidimą mitinguoti ketinančiai Lietuvos smulkiųjų verslininkų ir prekybininkų asociacijai (LSVPA).

Trečiadienį Vilniaus miesto savivaldybėje posėdžiavusi Ekstremalių situacijų valdymo komisija vis dar nepriėmė galutinio sprendimo dėl veiksmų plano per būsimą mitingą prie Seimo.

Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) viršininkas Kęstutis Lančinskas patikino, kad komisijos nariai vertina visas galimas grėsmes, diskutuota ir apie blogiausią variantą – riaušes.

Paklaustas, ar pareigūnai turi operatyvinės informacijos apie galimą riaušių organizavimą, K.Lančinskas lakoniškai mestelėjo nekomentuosiąs.

„Negaliu atskleisti jokios operatyvinės informacijos, susijusios su būsimu mitingu, taip pat ir apie pasiruošimą malšinti galimas riaušes. Žinoma tiek, kad mitinge vasario 3-ąją budės didesnės policijos pajėgos nei sausio 16-ąją. Taip pat bus greitosios medicinos pagalbos bei priešgaisrinės apsaugos pareigūnų“, – informacijos šykštėjo VPK viršininkas.

Plačiau apie tai skaitykite rytojaus dienraštyje „Vilniaus diena“

Susijusios publikacijos:
Kultūros sostinę nusiaubė riaušės
Riaušių organizatoriams gresia iki šešerių metų nelaisvės
Internete plinta raginimai protestuoti
Antrasis mitingas vyks prie Seimo


Šiame straipsnyje: lančinskasriaušės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių