Quantcast

Sostinėje purškiantis lietus neišgąsdino šokėjų

Šeštadienio popietę Vilniuje prie Baltojo tilto vykusios sveikatingumo šventės „Judėjimas kaip pasaka“ metu entuziastingas jaunimas šoko flashmobą.

Iš dangaus purškiantis lietus neįšgąsdino 15-kos zumbos  šokio atstovių, kurios gera nuotaika ir sportiška išvaizda traukė praeivių dėmesį. Spalvinga merginų komanda pademonstravo Lietuvoje dar ne itin spėjusio išpopuliarėti šokio žingsnelius.

Viena iš šokėjų, zumbos trenerė Kamilė Šulcaitė, sakė, kad lietingas oras pasirodymui visai nesutrukdė, o priešingai – vėsus oras dėkingas šokiams. „Mes visos susirinkome padaryti kažką neįtikėtino, kas nelabai dažnai vyksta Vilniuje. Zumba tampa vis populiaresnis šokis, o draugės pakvietė, todėl ir prisijungiau“, - įspūdžiais dalijosi flashmobo šokėja.

„Zumba yra šokis ir, kartu,  fitnesas: ne tik kad sportuoji, šoki, bet ir išmoksti įvairių šokių judesių. Tai yra smagu. Manau, kad merginos norinčios gražiai atrodyti, turėtų tai daryti“, - sakė mergina.

Prie upės vykusios šventės metu vyko ir tinklinio varžybos, o susirinkęs jaunimas bei vaikai prisijungė prie zumbos šokėjų – mokėsi sportiško šokio judesių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

babyte brone

babyte brone portretas
atrodo, kad labai i kuna eina tie zumbos zingsneliai...mes jaunyste tai kai polkute sokdavom tai lieknesnes buvom...

as

as portretas
oi ozku pasisokinejimai

Šaunuolės

Šaunuolės portretas
Kiek energijos ir drąsos! Viskas, nuo rudens ir aš zumbinsiu!
VISI KOMENTARAI 4

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių