Quantcast

„Šokantis Vilnius“ kviečia mokytis šokti

Norintys išmokti šokti sostinės gyventojai ir svečiai turi progą įgyvendinti svajonę. Visą vasario mėnesį šokių klubas „Šokiai.lt-DILEKSA“ skelbia visuomeninę akciją „Šokantis Vilnius“, kurios metu visi kviečiami į nemokamas šokių pamokas.

Kiekvieną vasario penktadienį klubo filialuose Basanavičiaus ir Žirmūnų gatvėse bus galima išmokti skirtingų kultūrų ir šalių šokių. Užsiėmimų metu profesionalūs šokėjai padės susipažinti su tradiciniais pramoginiais bei Lotynų Amerikos latino ir lindy hop šokiais, todėl tikimasi sulaukti pačių įvairiausių muzikos stilių mėgėjų.

Tai jau antroji šokių akcija – pirmosios, didelio žmonių susidomėjimo sulaukusios nemokamos šokių pamokos vyko prieš trejus metus. Šiemetės akcijos tikslas – prisidėti prie „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009“ projekto renginių ir paskatinti vilniečius atrasti šokio malonumą. „Šiais metais, kai Vilnius tapo Europos kultūros sostine, ypač svarbu pasiūlyti miestui tokių kultūros renginių, kurie yra prieinami visiems. Dovanodami sostinės gyventojams šokių pamokas tikimės, kad jie ne tik pramoks šokti. Laisvalaikis, praleistas šokių salėje padės jiems atsipalaiduoti ir pozityviau žiūrėti į gyvenimą“, – sako Jelena Aleksandravičienė, „Šokiai.lt-DILEKSA“ klubo direktorė.

Lankantiems nemokamas šokių pamokas akcijos organizatoriai turi paruošę staigmenų ir vertingų prizų. Tiems, kurie į pamokas atsives daugiausia draugų, bus įteikti 100–600 Lt vertės dovanų čekiai tolimesnėms šokių pamokoms, o visi kiti dalyvaus loterijoje, kurioje galės laimėti kvietimus į šventiškus šokių vakarus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių