Quantcast

Siemens arenoje skambės „Paskutinis skambutis“

Gegužės 16 d. Vilniaus Siemens arenoje skambės Paskutinis skambutis. Dar vienus mokslo metus vainikuoja didžiausio Lietuvoje visuomeninio projekto „Drąsinkime ateitį“ metų apdovanojimai, į kuriuos atvyks per 8000 moksleivių ir mokytojų iš visos Lietuvos.

Renginio metu skirtingose nominacijų kategorijose bus apdovanotos geriausios Lietuvos mokyklos.

Šaliai sudėtingu laikotarpiu itin daug dėmesio skirsime tikrosioms vertybėms, todėl viena svarbiausių nominacijų projekto organizatoriai laiko apdovanojimą už pilietines, tautines iniciatyvas, kurį įteiks pats LR Švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius. Nominacijas kitose kategorijose taip pat įteiks žinomi, autoritetingi ir nusipelnę šalies žmonės.

Renginio metu didžiausios sėkmės per 12 metų sulaukę hitai suskambės kitaip. Juos interpretuos ir perdainuos žinomiausi šalies atlikėjai: Vaidas Baumila, Linas Adomaitis, Mokinukės, N.E.O., 69 danguje, Kastaneda, Ruslanas Kirilkinas ir kiti.

Pasak “Drąsinkime ateitį” vadovo Edmondo Babensko, “Paskutinio skambučio šventė yra padėka už visų metų darbą ir puikus emocinis užtaisas naujai pradžiai”.

Drąsinkime ateitį" - socialinis projektas, jau ketvirtus metus įgyvendinamas Lietuvos bendrojo lavinimo mokyklose. Pagrindinis tikslas - sėkmingu bei teigiamu pavyzdžiu padrąsinti ir įkvėpti jaunąją kartą labiau pasitikėti savo jėgomis siekiant prasmingų gyvenimo tikslų ir kuo geresnių veiklos rezultatų savo ir savo šalies labui.


Šiame straipsnyje: paskutinis skambutis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių