Quantcast

Šeštadienį Vilniuje ir Kaune rasti žmonių lavonai

Pirmąją Kalėdų dieną Vilniuje ir Kaune rasti dviejų žmonių lavonai. Ant jų kūnų ekspertai jokių smurto žymių neaptiko, tikslios mirties priežastys turėtų paaiškėti po detalesnių ekspertizių.

Kaip pranešė Policijos departamentas, jauno vyro kūnas Vilniuje, Genių gatvėje, vieno namo kieme, atsitiktiniai praeiviai rado apie 2 val. nakties.

Žmonės, pamanę, kad vyras užmigo padauginęs alkoholio, pabandė jį prikelti, tačiau, kai į jų raginimus ir baksnojimus žmogus nereagavo, suprato, kad šis yra miręs.

Į įvykio vietą buvo iškviesti policijos pareigūnai ir greitosios pagalbos medikai, tačiau šiems beliko konstatuoti žmogaus mirtį.

Mirusysis su savimi jokių asmens dokumentų neturėjo. Spėjama, kad jam galėjo būti apie 30-35 metai.

Kaune, taip pat nenustatyto vyro lavonas rastas dieną, apie 15.15 val., Šiaulių gatvėje esančiame nebaigtame statyti turgaus paviljono pastate.

Manoma, kad vyras galėjo būti apie 50-60 metų amžiaus. Dėl ko jis mirė, aiškinamasi, mat ant vyriškio kūno jokių išorinių smurto žymių nepastebėta.

Pareigūnai spėja, kad abu mirusieji galėjo būti padauginę alkoholio, užmigo lauke ir mirtinai sušalo. Nors Kalėdų naktis nebuvo labai šalta, tačiau dėl drėgmės ir nedidelio šaltuko, ši versija pareigūnams atrodo įtikinama.   



NAUJAUSI KOMENTARAI

RaimundasJankus

RaimundasJankus portretas
Per daug pragere ir uzmigo saltame lauke. Tokia pasekme... Saikingai vartokite...

atranka

atranka portretas
vyksta natūrali atranka

Niekada

Niekada portretas
nereikia gert iki girtumo.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių