Quantcast

Šešios „ūdros“ nėrė į ledinį Vilnios vandenį

Penktadienio vakarą Užupyje šalčio nebijantys entuziastai surengė žaismingą šventę - šoko į ledinę Vilnią.

Visi, kurie renkasi aktyvų ir suburiantį geros valios žmones laisvalaikį, kuriems maudynės lediniame vandenyje – kūno ir sielos atgaiva, o ne piršto sukiojimas prie smilkinio, buvo kviečiami atvykti prie srauniosios Vilnios ir įsilieti į „ūdrų“, „ruonių“ bei „bebrų“ būrį. Ar bent pajusti tą entuziazmo kupiną atmosferą. Renginys sulaukė ir dalyvių, ir žiūrovų dėmesio.

Prie „Užupio meno inkubatoriaus“ šešios „ūdros“ šoko į ledinę upę. „Viskas prasidėjo nuo to, kad praėjusį savaitgalį dalyvavau šventėje „Palangos ruoniai 2012“. Išsimaudžiau jūroje, patiko. Įvyko tarsi tokios lažybos. „Facebooke“ paskelbiau: jei mano įrašą „Youtube“ peržiūrės 500 kartų, pasižadu išsimaudyti Vilnioje“, - sakė iš vandens išlipęs Patrikas Balsys.

Vyras teigė, jog svarbiausia, kad atsirado bendraminčių. O maudynės šaltame vandenyje jam nėra didelė naujiena, nes ankstyvą pavasarį prausdavosi sniegu. „Tikrai nešalta“, - šypsodamasis tikino entuziastas.

Dalyviai prasitarė, kad norėtų šį renginį paversti tradicija - kad paskutinis vasario penktadienis taptų Užupio „ūdrų“ maudynėmis. Šis renginukas buvo bandomasis, o kitais metais jo iniciatoriai tikisi sulaukti ir „ruonių“ iš pajūrio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Qudra

Qudra portretas
Labai kritiski Delfio komentarai sio renginio dalyviu tema ...Paskaitykit

Ūdra Sportas

Ūdra Sportas portretas
LaQudra, jie visada tokie būna - nori pasakyti, kad tau filaDelfijus ir jo komentatoriai su žagre kyšančia iš užančio - etalonas žurnalistikos, tolerantiškumo etc.?!:( Jei nori b8ti sveikesnis, niekad neskaityk šio bulvarinio portaliūkščio... Šunys loja, o ūdros maudosi...;D
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių