Quantcast

Senamiestyje prekiaus ekologiškais maisto produktais

Vilniaus senamiestyje ketvirtadienį duris atvėrė nauja ekologiško maisto parduotuvėlė „Rojaus sodas“, kurioje bus prekiaujama tik lietuvių ūkininkų išaugintais ir pagamintais maisto produktais.

Pasak krautuvėlės savininkių, pagrindinė parduotuvės idėja – skatinti apsipirkimą nedidelėse specializuotose krautuvėlėse, kur žmonės gali pasitarti su pardavėjais bei vietoje paragauti perkamo maisto. Nedidelėje rautuvėlėje, kurioje pirkėjus aptarnaus pačios savininkės, taip pat įsikurs ir natūralios kosmetikos bei buities priemonių skyrelis.

„Stengėmės sukurti tokią parduotuvę, kurioje sutilptų viskas, ką užaugina Lietuvos žemė bei rankomis pagamina žmogus. Tai švieži pieno, duonos ir grūdų produktai, mėsa, ekologiškos daržovės, vaisiai, ūkyje spaustas aliejus, vasarą rinktos žolelės ir medus. Dirbsime gamtos ritmu ir mus aplankiusiems pasiūlysime tai, ką gamta duoda geriausia konkrečiu sezonu“, – pranešime spaudai cituojama parduotuvės „Rojaus sodas“ bendrasavininkė Irma Judeikytė.

„Rojaus sodas“ taip pat žada organizuoti maisto degustacijas, paskaitas įvairiomis, su maisto kultūra susijusiomis temomis. Ūkininkai, mylintys gamtą, gyvenantys darniai ir sveikai, bus nuolat kviečiami dalintis savo patirtimi.

„Bendradarbiavimui pasirinkome tuos ūkininkus, kurie ne tik gamina ekologiškus produktus, bet yra ir visuomeniški, noriai dalyvauja renginiuose, mėgsta bendrauti su pirkėjais. Tikimės, kad tai paskatins žmones labiau pasitikėti mūsų krautuvėle“, –  cituojamos parduotuvės savininkės.

Ateityje „Rojaus sodas“ klientams taip pat siūlys internetinės prekybos paslaugą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių