Quantcast

Savaitgalį Vilniuje - įžūlių nusikaltimų banga

Įžūlus užpuolimas įvykdytas ankstyvą šeštadienio rytą. Apie 6 val. Jeruzalės g., priešais parduotuvę „Aibė“, du nepažįstami vaikinai (25-30 metų amžiaus) iššoko iš baltos spalvos automobilio VW TRANSPORTER ir užpuolė pilietį A. K. (gim. 1985 m.). Sumušę vaikiną užpuolikai pagrobė piniginę, kurioje buvo 1000 litų, dvi banko mokėjimo kortelės, du tarnybiniai pažymėjimai bei pasišalino minėtu automobiliu.

Vilniaus rajone vėl prisimintas pinigų viliojimas pranešant apie artimųjų padarytas avarijas. Šeštadienį nuo telefoninių apgavikų nukentėjo Bukiškio kaino gyventoja G. R. (gim. 1934 m.). Moteriai vidurį dienos paskambino nepažįstamas vyras, kuris apgaulės būdu, už neva padarytą jos anūko eismo įvykį, išviliojo 4700 litų.

Šeštadienio naktį iš Vytenio g. įsikūrusio Motinos ir vaiko pensiono teritorijos pavogtos penkios sulankstomos lauko kėdės ir du mediniai suolai.


Birželio 7 d. Lukiškių aikštėje apie 2.15 val. buvo užpultas pilietis A. G. (gim. 1975 m.). Praeidami jaunuoliai papurškė jam dujomis į akis, panaudojo fizinį smurtą ir atėmė rankinę su banko kortelėmis, pinigais ir dokumentais. Nuostolis - 380 litų. Įtarę nusikaltimu, patruliai sulaikė 8 įtariamuosius: M. S. (gim. 1993 m.), A. F. (gim. 1990 m.), R. V. (gim. 1986 m.), J. P. (gim. 1993 m.), E. S. (gim. 1992 m.), A. M. (gim. 1991 m.), D. K. (gim. 1992 m.) ir A. M. (gim. 1992 m.). Jie uždaryti į areštinę.


Tą pačią birželio 7 d. apie 1.24 val. Tauro g., prie 8-uoju numeriu pažymėto namo, užsienio pilietis D. M. (gim. 1968 m.), vairuodamas automobilį FORD FOCUS, posūkyje užvažiavo ant šaligatvio ir partrenkė juo ėjusią pilietę Š. B. (gim. 1986 m.). Mergina paguldyta į Vilniaus greitosios pagalbos universitetinę ligoninę. Jai nustatytas galvos smegenų sukrėtimas, 2-ojo kaklo slankstelio lūžis, galvos kirstinė žaizda. Vairuotojas automobiliu iš eismo įvykio vietos pasišalino, tačiau Akmenų - Kalinausko gatvių sankryžoje kliudė kelio ženklą ir buvo sulaikytas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių