Quantcast

Saulėtekyje – dar vieni oranžiniai?

  • Teksto dydis:

Išorinės lauko reklamos ir dviračių nuomos paslaugas Vilniuje teikiančiai įmonei „JC Decaux“ ieškoma alternatyvos - kalbamasi su potencialiais tiekėjais, kurie galėtų nuomoti dviračius atokesniuose sostinės rajonuose, sako Vilniaus vicemeras Linas Kvedaravičius.

Anot jo, šiuo metu nagrinėjamas naujos tarptautinės kompanijos pasiūlymas, gilinamasi ir į ankstesnės tarybos sudarytą sutartį su „JC Decaux“ planuojant plėsti nuomos taškus ir siekiant išsiaiškinti dviračių populiarumą skirtingose vietose, tačiau sutarties neketinama nutraukti.

„Į rinką ateitų dar viena kompanija, būtų konkurencijos, bet čia būtų visiškai kitas principas. Žiūrime į tą reikalą bendrai - ir dviračių takų plėtra, gilinamės į tuos dalykus. Bet niekas kažko nutraukinėti tikrai nesiruošia, dabar nagrinėjame naujos kompanijos pasiūlymus: galėtų būti daugiau tų dviračių, galbūt apimti miegamieji rajonai - nėra juk tų „JC Decaux“ dviračių nei Saulėtekyje, nei kitur“, - BNS sakė Vilniaus vicemeras Linas Kvedaravičius.

Pasak jo, nauja kompanija paslaugas teiktų kitu principu, būtų nesuderinama su „JC Decaux“ naudojama sistema, tad priėmus pasiūlymą, kartu Vilniuje liktų ir oranžiniai dviračiai.

„JC Decaux“ dviračių nuomos sistema pradėjo veikti 2013-aisiais, ją bendrovė į diegė mainais už suteiktą išskirtinę galimybę teikti lauko reklamos paslaugas stenduose Vilniuje. Šiuo metu sostinės centre ir jo prieigose veikia 40 nuomos punktų, kuriuose galima išsinuomoti oranžinius dviračius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių