Quantcast

Šalia Baltojo tilto – liepų alėja

  • Teksto dydis:

Vilniuje atidaryta dar viena žalia erdvė, įsikūrusi šalia Baltojo tilto – nuo šiol čia bus galima ne tik džiaugtis įvairiais sportiniais renginiais, atnaujintu riedučių parku, bet ir pasigrožėti naujais medžiais bei puikiais vaizdais į Vilnių. Sostinei ypač ypatingoje vietoje besiformuojanti medžių alėja asociacijos „Investors‘ Forum“ Dovana Vilniui, kurios vertė siekia beveik 100 tūkstančių litų.

“Geografiškai būtent netoli Baltojo tilto yra Vilniaus centras. Tai tikrai unikali vieta Vilniui, ir joje miestiečiai galės išvysti dar daugiau žalumos. Vilniečių vardu norėčiau padėkoti asociacijai „Investors‘ Forum“ už Investuotojų alėją, tai dar viena puiki vieta prisėsti ir pasidžiaugti kontrastiniu Vilniaus vaizdu – kur upė skiria šimtmečius menančią ir moderniausią architektūrą“, - sakė Vilniaus meras Artūras Zuokas.

Investuotojų alėja driekiasi palei Upės gatvę, tarp Baltojo ir Žaliojo tiltų. Čia jau pasodinta virš 50 medžių. Taip pat vilniečių ir miesto svečių patogumui įrengta 11 suoliukų.

„Džiaugiamės, kad per penkiolika metų Investuotojų forumas tvirtai įleido šaknis į Lietuvos visuomenę bei ekonomiką ir didžiuojamės galėdami augti kartu su mūsų valstybe ir jos nuostabia sostine. Tegu ši besiplečianti giraitė bus mūsų padėkos išraiška, o tuo pačiu – ir palinkėjimas Vilniui bei Lietuvai: augti, klestėti, džiuginti bei kelti šalies gyventojų pasididžiavimą Lietuva ir jos galimybėmis“, - sako Rolandas Valiūnas, „Investors‘ Forum“ valdybos pirmininkas.

Investuotojų alėjoje pasodintos liepos. Tai jau beveik tradiciniais tapę Vilniaus medžiai – liepos taip pat pasodintos ir neseniai rekonstruotose Žvejų, Šventaragio gatvėse. Šios alėjos priežiūra ir toliau rūpinsis pati asociacija – liepos bus laistomos, genamos pagal visus medžių priežiūros standartus.

„Siekiant ilgalaikio rezultato, investicijoms būtina skirti nuolatinį dėmesį, jomis rūpintis, puoselėti verslą ir jo aplinką. Tokiu pat principu vadovaujamės ir kurdami Investuotojų alėją: jos priežiūrą laikome malonia pareiga ir atsakomybe. Kasmet prisidedame prie alėjos priežiūros, kad sostinės savivaldybė dėmesį ir išteklius galėtų skirti kitiems miesto bei jo gyventojų reikalams“, - pažymėjo R. Skyrienė.

Vilniaus miesto savivaldybė ir VšĮ „Savanorių centras“ dėkoja visiems asmenims ir įmonėms, kurie prisidėjo prie projekto „Dovana Vilniui“ ir vos per pusmetį miestui padovanojo dovanų, kurių vertė – daugiau nei 1 mln. Lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių