Quantcast

„Ryanair“ Vilniuje švenčia 4 metų veiklos sukaktį

  • Teksto dydis:

Šią gegužę "Ryanair", didžiausia pigių skrydžių bendrovė Lietuvoje, švenčia ketverių metų veiklos Vilniaus oro uoste sukaktį. Pirmasis "Ryanair" skrydis iš Vilniaus į Stanstedą pakilo 2011 m. gegužės 1-ąją.

Šią gegužę "Ryanair", didžiausia pigių skrydžių bendrovė Lietuvoje, švenčia ketverių metų veiklos Vilniaus oro uoste sukaktį. Pirmasis "Ryanair" skrydis iš Vilniaus į Stanstedą pakilo 2011 m. gegužės 1-ąją.

Per šį laikotarpį "Ryanair" iš Vilniaus oro uosto ir į jį skraidino 2 milijonus klientų ir planuoja šiais metais pervežti dar 650 tūkst. keleivių.

Šiuo metu bendrovė siūlo net 13 krypčių iš Lietuvos sostinės. Šios vasaros naujiena yra maršrutas į Madridą – keturis kartus per savaitę (pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais). 

Sukakties proga "Ryanair" išleidžia pigius bilietus iš Vilniaus šių metų gegužės ir birželio mėnesiams nuo 28,99 euro į vieną pusę. Pasiūlymas galioja įsigyjant bilietus iki šių metų gegužės 5 d. vidurnakčio svetainėje www.ryanair.com/lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

MINDAUGAS

MINDAUGAS portretas
Skrydzius nuvoge,o aprepti visu skrydziu napajiegia,eiles didziausios,per mazas tas aerodromas visai Lietuvai,atvykstantiems tik 1 tualetas,atrodo,kad atvykai ne i viena is Europos sostiniu,bet i treciu saliu miesta.

nuomone

nuomone portretas
Visi tie skrydziai nuvogti is Kauno. Aciu Masiuliui perviliojusiam Ryanair is Kauno i tuo metu nustekenta Vilniaus oro uosta
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių