Quantcast

Rusų „4talk Global Inc.“ į Vilnių perkėlė pagrindinį savo biurą

  • Teksto dydis:

Rusijos investuotojų valdoma bendrovė "4talk Global Inc.", kuri prieš porą mėnesių į Vilnių perkėlė pagrindinį savo biurą, deklaruoja ambicingus planus - per kelerius metus Lietuvoje planuojama investuoti iki 1 mln. eurų, o artimiausioje įmonės darbotvarkėje - personalo paieška, investicijos ir susitikimai su tokiomis milžinėmis kaip "Rostelecom" ir "Vodafone".

"Verslo žinios" rašo, kad Lietuvoje kompanija registruota kaip bendrovė "4Talk", jos vadovu paskirtas Darius Žakaitis, iki metų pabaigos iš viso planuojama įdarbinti 15 žmonių. Įmonė Lietuvoje ketina plėtoti maždaug prieš metus sukurtą interneto pokalbių programėlę "4Talk IM" - bendrovė esą jau susipažino su didžiaisiais Lietuvos telekomunikacijų operatoriais ir artimiausiu metu ketina su jais pasirašyti bendradarbiavimo sutartis.

"Investuok Lietuvoje" duomenimis, dabar Lietuvoje veikia jau septynios rusų įmonės, į Lietuvą atėjusios per pastarąjį pusmetį ir yra dar kelios įmonės iš Rusijos informacinių technologijų sektoriaus, labai rimtai besidominčios Lietuva.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių