Quantcast

R.Mackevičius reguliuos eismą M.Mikutavičiui ir “G&G Sindikatui"

Jau birželio 7 d. Vilniaus “Ūkio banko teatro areną” sudrebins “Red Bull Soundclash” projektas, kuriame muzikinėje dvikovoje susirungs Marijonas Mikutavičius ir “G&G Sindikatas”. Atlikėjams talkins ir muzikines užduotis skirs ne kas kitas, o kontraversiškasis ZIP FM laidų vedėjas Rolandas Mackevičius.

“Kuomet sužinojau, jog man atiteko garbė didžėjauti šiame istoriniame renginyje, supratau, jog meilė muzikai ir nuoširdus atsidavimas jai nelieka neįvertinti. Su nekantrumu laukiu pirmųjų repeticijų”, - džiaugėsi Roladas.

“Red Bull Soundclash” koncerto metu žiūrovams bus suteikta išskirtinė teisė  ovacijomis įvertinti kiekvieną scenos grandų pasirodymą. Specialiu decibelometru bus matuojami gerbėjų plojimai ir vakaro gale, susumavus visus rezultatus, bus paskelbtas publikos verdiktas.

Atlikėjų laukia ištisos savaitės repeticijų bei specialaus pasiruošimo, kadangi “Red Bull Soundclash” konceptas reikalauja ne tik sugebėti netikėtai perimti priešininko kūrinius, bet ir improvizuoti pagal didžėjaus parinktą muzikinę stilistiką.

“Man bus labai smalsu išgirsti kaip grupės interpretuos Folk ar Heavy Metal stilistika”, - nekantravo R.Mackevičius.

Bilietais prekiauja Bilietupasaulis.lt ir Ticketpro. Bilieto kaina 25 Lt.


Šiame straipsnyje: Redbull

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių