Quantcast

Remonto darbai užvirs Antakalnio ir Didžiojoje gatvėse

  • Teksto dydis:

Sostinėje bus remontuojama Antakalnio ir Didžioji gatvės – numatomi laikini eismo pakeitimai.

Sostinėje gatvių remonto darbai vyksta sparčiai – jau išasfaltuota 28 km, iš viso šiemet suplanuota išasfaltuoti apie 40 kilometrų gatvių.

Greit darbai prasidės ir Antakalnio gatvėje. Nuo pirmadienio (liepos 25 d.) iki rugpjūčio 3 d. bus remontuojama gatvės danga Antakalnio gatvės atkarpoje nuo  Žolyno g. iki Nemenčinės plento.

Gatvės remonto darbai vyks ne tik dienomis, bet ir naktimis, kad darbai vyktų greičiau ir sklandžiau, o dienomis susidarytų kuo mažiau nepatogumų vairuotojams.

Savivaldybė praneša, kad liepos 25-29 dienomis dėl bokštinio krano montavimo darbų laikinai bus susiaurinta važiuojamoji dalis tarp Didžiosios gatvės pastato Nr. 5 ir Stiklių gatvės. Darbų metu laikinai keisis eismo organizavimas, todėl ateinančią savaitę į Didžiąją gatvę rekomenduojama įvažiuoti iš Subačiaus gatvės pusės.

Transporto eismas Pilies ir Švarco gatvių sankryžoje į Didžiąją gatvę bus nukreiptas Švarco, Gaono, Dominikonų ir Vokiečių gatvėmis.

Rangovai įpareigoti užtikrinti saugų pėsčiųjų eismą bei patekimą į pastatus.  Daugiau informacijos gali suteikti UAB „Strėlė logistics“ projektų vadovas Jonas Ligeikis, mob. +370 612 36949.

Eismo dalyviai prašomi būti atidūs, laikytis kelių eismo taisyklių ir eismo reguliuotojų nurodymų, važiavimo trukmę planuotis su laiko atsarga.

Kadangi darbų metu bus ribojamas eismas, gyventojų Vilniaus miesto savivaldybė atsiprašo už laikinus nepatogumus ir ypač prašo būti atidiems darbų metu, laikytis kelių eismo taisyklių ir eismo reguliuotojų nurodymų, važiavimo trukmę planuotis su laiko atsarga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių