Quantcast

Reklamos filmavimas vertė vilniečius vėluoti į darbą

  • Teksto dydis:

Dėl reklamos filmavimo antradienio rytą buvo uždaryta dalis Gedimino prospekto, dėl to aplinkinėse sostinės centro gatvėse buvo susidariusios automobilių spūstys. Filmavimo darbai prospekte vyko iki 10 val. ryto. Savivaldybė, išdavusi leidimą filmavimo darbams rytinio piko metu, už tai gaus 1,5 tūkst. litų.

Vilniaus kino biuras BNS informavo, kad reklamą nuo 4 val. ryto Gedimino pr. ir A.Stulginskio gatvių sankryžoje filmavo bendrovė "Strictly Baltic". Buvo filmuojamas automobilio "VW" reklaminis klipas.

"Gedimino prospekte pirmadienį nuo 24 val. iki 4 val. ryto vyko paruošiamieji filmavimo darbai, o 4-10 val. (rugsėjo 10 dieną) išduotas leidimas filmavimui Gedimino pr. ir A. Stulginskio g. sankryžoje. Leidimas išduotas paruošiamųjų darbų ir filmavimo metu stabdant transporto eismą, išskyrus viešojo transporto", - atsakyme BNS teigia kino biuro direktorė Jūratė Pazikaitė.

Jos teigimu, kadangi filmavimui reikėjo ilgo pasiruošimo, darbai pradėti naktį ir tęsti iš ryto, taip siekiant mažiau sutrikdyti eismą darbo dieną.

Filmnuojant buvo imituojamas sniegas, dalis Gedimino prospekto nusėta popieriaus puta, todėl nemaža laiko užtruko tvarkymo darbai.

Vilniaus savivaldybės patvirtinti įkainiai tokiems darbams - 150 litų už valandą, įskaitant pasiruošimui skirtą laiką.

Savivaldybė miestiečių iš anksto nebuvo įspėjusi apie numatomus eismo apribojimus sostinės centre piko metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių