Quantcast

R. Šimašius ir jo visuomeninis komitetas surinko reikalingus parašus rinkimams

  • Teksto dydis:

Kandidatas į Vilniaus merus Remigijus Šimašius bei jo vedamas visuomeninis rinkimų komitetas „Už Vilnių, kuriuo didžiuojamės!” pirmieji surinko nustatytą parašų kiekį norint dalyvauti savivaldos rinkimuose, sekmadienį pranešė komitetas.

Būtiną kiekį, 1720 rėmėjų parašų antros sostinė mero kadencijos siekiančio R. Šimašiaus komanda surinko elektroninėmis priemonėmis. Dar beveik penki šimtai vilniečių pasirašė ant popierinių lapų.

R. Šimašiaus teigimu, reikalingas parašų kiekis surinktas per dvi savaites.

„Tai, manau, įrodo, jog vilniečiai pritaria mūsų darbams ir nori, kad šie pokyčiai tęstųsi“, – cituojamas R. Šimašius žiniasklaidai išplatintame pranešime.

Surinktus parašus komiteto atstovai Vyriausiajai rinkimų komisijai planuoja įteikti pirmadienį, 9.30 val.

Komiteto “Už Vilnių, kuriuo didžiuojamės!” sąraše yra 67 asmenys.

Po R. Šimašiaus sąraše yra mieto tarybos narys Kasparas Adomaitis, liberalė Deimantė Rimkutė, frakcijos Liberalai „Už Vilnių, kuriuo didžiuojamės!“ seniūnas Vincas Jurgutis, nevalstybinių ikimokyklinio ugdymo įstaigų asociacijos pirmininkė Ieva Jagminienė, taryboje narys Vytautas Mitalas, vicemeras Linas Kvedaravičius, politologas ir Lietuvos žydų (litvakų) bendruomenės vykdomasis direktorius Renaldas Vaisbrodas, teisininkas ir LGBT žmogaus teisių aktyvistas Tomas Vytautas Raskevičius, tinklaraštininkas ir daugiabučių namų administravimo ekspertas Skirmantas Tumelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Geras zmogus simasius per kita kadencija pamatysit kaip vilnius suzydes nenorekit kad per viena kadencija pridarytu bet sau nieko neplesia kaip kauno meras viska suneliui sklypus draustiniuose leidzia pasisavint

Kestas

Kestas portretas
Tegul paaiskina sis neadekvatus organizmas (simasius) kam uz musu pinigus pirko 600 buteliu brangaus vyno, ka vynas turi bendro su savivaldos funkciju vykdymu ir kaip jis buvo panaudotas savivaldos gerinimui? Pasigyre, kad greitai surinko parasus. Kodel nutylejo kad po savivaldybe ir kitas savivaldybes imones buvo issiuntineti klapciukai su uzduotim parasus surinkti ir prigazdinti vadovai kad trukdytu konkurentu parasu rinkimui.

tai BUKU lyberasteliu

tai  BUKU lyberasteliu portretas
neaiskios orentacijos populistu kolektyvas.....ir nieko daugiau
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių