Quantcast

Prieš Žolinę - eilės prie Registrų centro

Penktadienį apie 15 val. prie Vilniaus Verslo uoste įsikūrusio Registrų centro nusidriekė žmonių eilė. Paprastai penktadienį valanda trumpiau - iki 16 val. - dirbanti valstybės įmonė, artėjant šventiniam savaitgaliui, nusprendė dar valanda susitrumpinti darbo dieną.

Portalo redakcijai skambinęs vilnietis Ignas pasakojo, jog į Registrų centrą atvyko penktadienį apie 14.50 min., tačiau vidun patekti jau nebepavyko.

Anot jo, maždaug 15 žmonių būrelis buvo priverstas keliauti namo, nes jiems duris užvėrė įmonės apsaugos darbuotojas. Pastarasis pareiškė, kad šiuo metu jau nė vieno specialisto nėra, o neleisti žmonių vidun jam įsakiusi įmonės vadovybė.

Nespėjęs laiku patekti vidun vilnietis pasakojo, skambinęs Registrų centrui prieš kelias savaites ir iš ten gavęs patikinimą, kad penktadieniais įmonė dirbanti iki 16 val. Anot jo, nusprendusi darbą pasitrumpinti dar viena valanda valstybės įmonė nepasivargino net informacinio lapelio pakabinti.

„Pirmadienį jau atostogos, tačiau negaliu planuoti jokių kelionių, nes turėsiu dar sykį važiuoti į Registrų centrą. Malonu, kai biurokratinės procedūros griauna atostogų planus“, - ironizavo vilnietis.


Šiame straipsnyje: Registrų centrasŽolinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių