Quantcast

Prieš rinkimus skilo liberalų Vilniaus skyrius

Liberalų sąjūdžio valdyba trečiadienį Seime tarsis dėl situacijos skilusiame Vilniaus miesto skyriuje.

Viena skyriaus dalis su sostinės meru ir partijos vicepirmininku Remigijumi Šimašiumi priešakyje praėjusią savaitę paskelbė artėjančiuose savivaldos rinkimuose dalyvausianti naujai kuriamo rinkimų komiteto sudėtyje.

Kita dalis Vilniaus liberalų žada teikti atskirą partinį sąrašą. Vienas šios grupės iniciatorių yra lobistas Martynas Nagevičius, Vilniaus skyriuje konkuravęs dėl kandidatavimo į merus su R. Šimašiumi.

Liberalų sąjūdžio Vilniaus skyrius praėjusią savaitę nusprendė kelti ne partijos, o naujai buriamo rinkimų komiteto „Už Vilnių, kuriuo mes didžiuojamės“ sąrašą.

Sostinės merui oficialiai paskelbus apie pasirinktą formą rinkimuose, Liberalų sąjūdžio pirmininkas Eugenijus Gentvilas paragino R. Šimašių ir jį parėmusi Vilniaus skyriaus vadovę Aušrinę Armonaitę pasitraukti iš partijos vicepirmininkų.

Liberalų valdyba aptars ir kitus su pasirengimu savivaldos rinkimams susijusius klausimus.

Partijos Varėnos ir Utenos skyriai rinkimuose taip pat ketina dalyvauti su visuomeniniais rinkimų komitetais. Tokį patį būdą kandidatuoti į savivaldybių tarybas pasirinko ir Pagėgių liberalai, pasitraukę iš partijos.

Savivaldybių tarybų ir merų rinkimai vyks kitąmet.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaip sakoma---

kaip  sakoma--- portretas
lyberastinis -xrienas per puse , o vagina gabalais...............penki lyberastai --sesios partijos
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių