Quantcast

Prie Baltojo tilto – tinklinio fiesta

  • Teksto dydis:

Norint pajusti tikrą vasaros linksmybių siautulį, nebūtina keliauti į pajūrį. Liepos 25 d. vienai dienai pajūrio šėlionės persikels į sostinę – Vilniuje, prie Baltojo tilto, vyks karščiausias paplūdimio vakarėlis „Tiketa & Orakulas Beachball Cup“ tinklinio varžybos.

Tinklinio fiestoje improvizuotame paplūdimyje ant Neries kranto išbandyti savo jėgas galės visi norintys, tereikia iš anksto suburti komandą ir užsiregistruoti.

Varžybose kviečiami dalyvauti profesionalūs sportininkai („Semi-pro“ pogrupis), mėgėjai ir įmonių komandos („Mėgėjų“ pogrupis). Varžybos vyks komandose 2x2 ir 4x4. Renginyje laukiama ne daugiau nei 40 dalyvių komandų.

Varžybų stebėtojams „Tiketa“ ruošia nepamirštamų įspūdžių vakarėlį. Šokius ant smėlio rengs DJ Swix, Kandy Killers, Justy ir jų draugai. Palaikymo komandas renginio vedėjai kvies varžytis konkursuose bei dalyvauti akcijose. Varžybų svečiai bus apipilti vertingais rėmėjų ir piniginiais prizais.

Nenuobodžiaus ir prie Baltojo tilto užklydę praeiviai su augintiniais ar vaikais. Juos pakviesime stebėti įspūdingą reginį patogiai įsitaisius ant žolės, mėgaujantis užkandžiais ar mokantis tinklinio pagrindų.

„Tinklinis yra vasariškiausias ir linksmiausias sportas, kuris nepelnytai yra pamirštamas. Norime padovanoti miestui tikrą tinklinio fiestą ir priminti, kad ši sporto šaka labiau primena pramogą, o ne įtemptas varžybas. Kviečiame visus sostinės gyventojus burtis į komandas ir išbandyti jėgas turnyre. Garantuojame karštą, intriguojantį reginį, puikų šou, gerą muziką. Nepraleisti progos pasimėgauti paplūdimio pramogomis kviečiame ir šeimas, juk niekas labiau neprimena pajūrio kaip piknikas tinklinio aikštelės pašonėje“, – sakė „Tiketa“ generalinis direktorius Andrius Žiauberis.

„Tiketa & Orakulas Beachball Cup“ vyks liepos 25 d., šeštadienį, nuo 10 val., prie Vilniaus Baltojo tilto. Registracija į turnyrą ir papildoma informacija



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių