Quantcast

Prasidėjo išankstinė prekyba bilietais į Lady Gagos koncertą

Jau dabar amžiaus koncertu tituluojamas Lady Gaga pasirodymas sostinės Vingio parke kelia milžinišką susidomėjimą. Vasaros pabaigoje, rugpjūčio 21 d., Vilniuje įvyks, ko gero, didžiausias koncertas per visą Lietuvos renginių istoriją, į kurį planuojama susirinks apie 40 000 Lietuvos gerbėjų.

Nors oficialiai bilietais pradedama prekiauti balandžio 30 d., ištikimiausi skandalingos scenos žvaigždės gerbėjai turės galimybę pirmuosius bilietus nusipirkti anksčiau.

Jau šiandien, balandžio 26 d. nuo 12:00 val. iki balandžio 27 d. 15:00 val. tik „BDG Music“ klubo nariai interneto svetainėje www.ticketpro.lt galės įsigyti bilietus. Registruotis į „BDG Music“ koncertų klubą galima internetiniame puslapyje www.bdg.lt.

Bilietų kainų kategorijos:

225 Lt – pirmieji bilietai stovimoms vietoms.

295 Lt – bilietas į specialią gerbėjų zoną (Fan Zone).
Šis bilietas negarantuoja patekimo į “Monster Pit” zoną.

636 Lt – ankstyvo įėjimo bilietas (Government Hooker Package). Į bilieto kainą įskaičiuota:
•    išankstinis patekimas į renginio vietą;
•    galimybė patekti į specialią gerbėjų zoną (Fan Zone);
•    dovana su atlikėjos atributika;
Šis bilietas negarantuoja patekimo į “Monster Pit” zoną.
Šis bilietas parduodamas tik Internetu www.ticketpro.lt

Vieša prekyba bilietais į Lady Gagos koncertą prasidės jau pirmadienį nuo 10:00 val. ryto visose „Ticketpro” bilietų kasose ir interneto svetainėje www.ticketpro.lt. Dėl rekordinio Lietuvos gerbėjų susidomėjimo koncertu skandalingos atlikėjos vadybininkai leido bilietais pradėti prekiauti viena valanda anksčiau nei buvo numatyta.

Lady Gaga į Lietuvą atvyks su savo trečiojo koncertinio turo „The Born This Way Ball“ pasirodymu, kuris skirtas jos 2011 m. išleistam albumui „Born This Way“. Pernai pasibaigęs antrasis Lady Gaga koncertų turas „The Monster Ball” susilaukė stulbinančio populiarumo ir buvo įtrauktas į pelningiausių koncertinių turų planetoje sąrašą. Viso antrojo turo metu buvo surengtas 201 pasirodymas ir surinkta beveik 230 mln. JAV dolerių.

Pirmieji Lady Gagos koncertinio turo „Born This Way Ball“ įspūdingu šou pasigrožėti galės gerbėjai Pietų Korėjoje. Jau rytoj, balandžio 27-ąją, Seule oficialiai bus atidarytos didžiausios šių dienų pop žvaigždės naujosios gastrolės. Verta pažymėti, kad pop žvaigždės koncertas vyks Olimpiniame stadione, kuris talpina iki  100 000 žmonių. Toliau Lady Gaga surengs daugybę koncertų Japonijoje, Taivane, Filipinuose, tuomet pratęs   turą Europoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

che

che portretas
nu ir kainos :D

r

r portretas
jau turiu !

rita

rita portretas
o kaip nusipirkti. registravausi pries pora savaiciu i ta bdg.lt, atsiunte patvirtinima i pasta, siandien registravausi gal 5 kartus, bet niekaip nerandu kaip pirkti. i Stinga ir Red hotus nusipirkua be vargo, o db nei kokios nuorodos del bilietu siuncia, nei pasijungus i ticketpro.lt nieko nemeta..
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių