Quantcast

Po ketverių metų pertraukos savivaldybė vėl remia sporto projektus

  • Teksto dydis:

Sostinės savivaldybė įvairiems kūno kultūros ir sporto projektams finansuoti šiemet skyrė 150 tūkst. eurų.

Lėšos paskirtos 86-iems projektams. Sporto organizacijos už skirtas lėšas organizuos įvairias tarptautines ar vietinės reikšmės varžybas, turnyrus, žaidynes, galės sėkmingiau atstovauti Vilniaus miestui įvairių sporto šakų čempionatuose. Paskutinį kartą toks konkursas Vilniaus savivaldybėje skelbtas prieš ketverius metus.

„Mažųjų sporto projektų rėmimas yra labai svarbus postūmis ir reikšmingas paskatinimas Vilniuje veikiantiems klubams, būreliams ir sporto iniciatyvoms. Net 86 finansavimą gavę projektai tikrai pagyvins sostinės sportinį gyvenimą – mieste bus rengiama daugiau įvairių varžybų ir turnyrų, už gautas lėšas klubai rengs jaunuosius sportininkus, organizuos jiems sportines stovyklas“, – sako Linas Kvedaravičiaus, Vilniaus mero pavaduotojas.

Kūno kultūros ir sporto projektų rėmimo konkursas paskutinį kartą Vilniaus savivaldybėje skelbtas tik 2012 metais, tuomet iš biudžeto lėšų sporto renginiams remti buvo skirta apie 115 tūkst. eurų. Šįmet 150 tūkst. eurų. paskirstyta 86-iems futbolo, ledo ritulio, šaudymo, regbio, krepšinio, kartingo, stalo teniso, dviračių, bėgimo, žolės riedulio, teniso, riedučių, rankinio ir kitų sporto šakų projektams. Konkurse finansinei paramai gauti buvo pateikta 116 kūno kultūros ir sporto projektų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

olimpietis

olimpietis portretas
Bando pries Rio olimpiada pasirodyti kokie jie nuolankus sportui.kada pastatysit bent viena nauja sporto mokykla.baseina.manieza.tik benzo koloneles ir prekybos centrai merdintys
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių