Quantcast

Po „Darom 2009“ talkos – cepelinų vaišės

Prie socialinės akcijos „Darom 2009“ prisijungusi nekilnojamojo turto vystymo ir statybos įmonių grupių bendrovė „Eika” žada pamaloninti Pilaitės ir Santariškių gyventojus cepelinais.

Įvairiomis kultūrinėmis ir socialinėmis iniciatyvomis Pilaitės rajono naujakurių bendruomenę nuolat burianti bendrovė priėmė pilaitiškių kvietimą susitvarkyti aplinką.

Balandžio 18 dieną 10 val. ties Mažvydo ir Įsruties gatvių sankryža laukiami visi, neabejingi gamtai, ekologijai ir aplinkai, kurioje gyvena. Po talkos Pilaitės talkos dalyvius „Eika” vaišins cepelinais prekybos centre „Pupa” esančiame restorane „Forto dvaras”.

Tęsdama pilaitiškių iniciatyvą „Eika” tuo pačiu metu prie prekybos centro „IKI“ Franko gatvėje kviečia į talką burtis ir naujosios Santariškių gyvenvietės bendruomenę.

„Talkoje labai laukiame Pilaitės ir Santariškių naujakurių, jaunų šeimų su vaikais ir kitų aktyvių bei iniciatyvių rajono gyventojų. Aplinkos tvarkymas ir gražinimas – puiki proga susiburti, susipažinti ir pabendrauti. Juk aplinką, kurioje gyvena, kuria patys žmonės, bendraudami, gražindami ją ir ilsėdamiesi”, - sako bendrovės „Eika” darbuotojai, kurie ir patys šeštadienį apsiginklavę šiukšlių maišais kibs į pagalbą pilaitiškiams bei Santariškių gyventojams.


Šiame straipsnyje: darom 2009

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių