Quantcast

„Pilies menė“ užsidaro, ją keičia picerija

Beveik septyniolika metų Pilies gatvės pradžioje veikęs restoranas „Pilies menė“ užsidarė. Greitu laiku „Pilies menės“ vietoje turėtų įsikurti picerija.

„Pasitraukėme iš šio verslo. Kodėl? Gyvenime reikia įvairių pokyčių“, - portalui diena.lt sakė bendrovės „Gairė“, kuriai priklauso „Pilies menė“, direktorius Alfonsas Ambrazas.

Jis neatskleidė, ar bendrovė buvo susidūrusi su finansiniais sunkumais. Paklaustas, ar artimoje ateityje imsis panašaus verslo, A. Ambrazas atsakė teigiamai. „Tačiau tai bus visiškai kitaip“, - pridūrė jis.

Patalpos, kuriose buvo įsikūrusi „Pilies menė“ buvo nuomojamos. Artimiausiu metu duris čia atverti turėtų UAB „Vičiūnų restoranų grupei“ priklausanti picerija „Charlie Pizza“.

„Dabartiniu pavadinimu ir interjeru „Pilies menė“ veikia penkiolika metų, bet šios vietos kaip maitinimo įstaigos istorija skaičiuojama dar nuo 1828 m. Istoriškai taip susiklostė, kad čia niekada nebuvo prabangus restoranas. Ši vieta visada būdavo skirta nebrangiai ir skaniai pavalgyti", – „Vilniaus dienai“ prieš porą metų yra pasakojęs „Pilies menės“ savininkas.


Šiame straipsnyje: Pilies menėpicerija

NAUJAUSI KOMENTARAI

gaila

gaila portretas
deja, Pilies meneje maistas buvo nekoks, o jau Charlie picerija tikra s....siulo. na tikrai geda tokioje turistu gatveje tokia sudina vieta leisti irengti..tikekimes, kad ta arklide greitai bankrutuos
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių