Quantcast

Perėją į „Akropolį“ panaikino - žmonės tebeeina

Pavojingos perėjos, kuria vilniečiai išlipę iš autobusų, eidavo į prekybos centrą „Akropolis“ nebeliko. Tačiau žmones perauklėti sunku – rizikuoti savo gyvybe jie vis tiek bėga per nesaugią gatvę.

Perėja šalia prekybos centro „Akropolis“ – viena avaringiausių vietų sostinėje, todėl, rūpinantis pėsčiųjų saugumu nuspręsta ją panaikinti.

„Tas kelio ruožas labai avaringas, nuolat kas nors nukentėdavo. O šalia yra viadukas, kuriuo galima labai saugiai pereiti į kitą gatvės pusę, todėl nusprendėme tą perėją uždaryti“, - sakė Savivaldybės eismo valdymo poskyrio vedėjas Vidutis Cemnolonskis.

Tačiau žmonės, gailėdami poros minučių, verčiau bėga per gatvę, kuria dideliu greičiu nuolat važiuoja automobiliai. „Matome, kad yra ta problema. Bandysime tverti tvorą, kad žmonės nebevaikščiotų gatvės viduriu. Kitaip nežinau, kaip atpratinti“, - sakė jis.

Pasak V.Cemnolonskio, su panašiomis problemomis susiduria ir Lazdynų, Karoliniškių gyventojai. Nors dėl jų saugumo yra įrengtos požeminės perėjos, žmonės vis tiek kerta gatvę per viršų. „Nežinau, kaip kariauti su tais, kurie nesaugo savo gyvybių. Tačiau svarbiausia, kad bent vaikai dabar tikrai eina saugiai per viaduką“, - džiaugėsi V.Cemnolonskis.


Šiame straipsnyje: pc akropolisperėja

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių