Quantcast

Pensininkai eitynėse valdžiai primins rinkimų pažadus

Lietuvos pensininkų sąjunga ketvirtadienį Vilniuje rengiamose eitynėse primins valdantiesiems priešrinkiminius pažadus mažinti socialinę atskirtį.

„Šių Vyriausybės programos nutarimų jokia kita valdžia ar atskiros interesų grupės neturi teisės stabdyti ar atšaukti“, - pabrėžia eitynių organizatoriai, pridurdami, kad pasisako už santarvę su dirbančiaisiais, už sąžiningą darbo užmokestį ir teisingas socialines išmokas.

„Neleiskime supriešinti Lietuvos jaunimo su vyresniąja karta!“ - teigia Vilniaus miesto Bočių bendrijos nariai, gavę Vilniaus savivaldybės leidimą ketvirtadienį 12 valandą surengti mitingą Daukanto aikštėje, priešais Lietuvos Respublikos Prezidentūrą.

Renginyje pasisakys Seimo nariai, LPS Bočių, Pensininkų sąjūdžio, Lietuvos pagyvenusių žmonių asociacijos, profsąjungų ir kitų visuomeninių organizacijų atstovai.

Priėmus rezoliuciją, mitingo dalyviai patrauks Universiteto gatve ir Gedimino prospektu iki Vinco Kudirkos aikštės, kur savo reikalavimus įteiks Vyriausybei.


Šiame straipsnyje: pensininkaieitynėsmitingas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Po ciuziniu pasiziurek,matysi kiek turi,ateina sukciai,15-18 tukst.paima.butas is penkiu,keturiu kambariu.

Oni

Oni portretas
Tai ko pensininkai nereikalavo is kitu per 26 metu,sitie pradejo kelti pensijas ,o anie ne vieno lito nepridejo.turbut nuo saules protas pradejo garuoti.

Durniai

Durniai portretas
Durniai tie pensininkai pragyvenimo normos nustatymo nereikalauja 1000€ bent ir jokių supriešinimu nebūtų. O minimumas 2000-4000€. Ir pasibaigtų viskas.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių