Quantcast

Pasigendama informacijos apie Vilniaus oro uosto rekonstrukciją

  • Teksto dydis:

Sostinės viešbučių šeimininkai pyksta, kad mėnesį neveiksiantis Vilniaus oro uostas nepakankamai informavo užsienio rinkos dalyvius apie planuojamą oro uosto rekonstrukciją, rašo „Lietuvos rytas“.

„Kai žmonės ieško bilietų per paieškos sistemas internete, jie sulaukia pranešimo, kad tokios galimybės nėra. Jokios papildomos informacijos, jokių alternatyvių pasiūlymų, tarkime, keliauti per Kauno oro uostą ar kitu metu. Nepateikiama net informacija, kodėl skrydžiai į Vilnių nevykdomi“, - teigė „Stiklių“ viešbučio bendraturtis Aleksandras Ciupijus.

Lietuvos restoranų ir viešbučių asociacijos vadovė Evaldą Šiškauskienė teigė, kad šią savaitę viešbučių savininkai ketina susitikti su Vilniaus oro uosto vadovais ir aptarti esamą situaciją.

Tuo metu Lietuvos oro uostų atstovė Agnė Mažeikytė teigė, jog įmonė nuolat bendrauja tiek su oro linijų bendrovėmis, tiek su tarptautiniais bilietų paieškos portalais ir siunčia jiems informaciją apie Vilniaus oro uosto rekonstrukciją ir skrydžių perkėlimą į Kauną.

BNS primena, kad Vilniaus oro uosto kilimo-tūpimo takas bus rekonstruojamas 35 dienas - nuo liepos 14 iki rugpjūčio 18 dienos. Daugelis skrydžių tuo metu bus perkelta į Kauną.


Šiame straipsnyje: vilniaus oro uostasskrydžiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių