Quantcast

Pareigūnai auklės šunų kakučių nesurenkančius vilniečius

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto savivaldybės viešosios tvarkos pareigūnai kartu su savanoriais vilniečiais vykdys edukacinę akciją šunų savininkams.

Vasario 26 d., vakare, Vilniaus miesto savivaldybės viešosios tvarkos pareigūnai kartu su savanoriais vilniečiais vykdys edukacinę akciją šunų savininkams. Miegamuosiuose rajonuose vilniečiai bus kviečiami susirinkti savo šunų ekskrementus, jiems bus dovanojami specialūs maišeliai.

„Džiugu, kad vis daugiau šunų savininkų susirenka savo augintinių ekskrementus, tačiau, deja, didžioji dauguma, ypač miegamuosiuose rajonuose, viską palieka po savęs. Tad šia akcija norime paskatinti kuo daugiau vilniečių labiau mylėti savo miestą ir galvoti ne tik apie save, bet ir apie kitus”, - sako šios edukacinės akcijos iniciatorė Vilniaus miesto tarybos narė, administracinės teisės pažeidimų komisijos pirmininkė Indrė Jakaitytė.

Norintieji prisijungti, kviečiami ateiti:

17.00 Šeškinėje, prie prekybos centro “IKI” (Šeškinės g. 32), Žirmūnuose, prie prekybos centro “IKI” (“Minsko”)

18.00 Antakalnyje, Vileišio g. prie Bendrojo pagalbos centro;

18.30 Fabijoniškėse, prie prekybos centro “Mandarinas”.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aha

aha portretas
bausti tai galima o kur dėti ekskrementus... čia kaip su automobilių parkavimu miegamuose rajonuose - parkingų nėra bet už autom. ratą pastatytą ant šaligatvio - bauda

Nesąmonė

Nesąmonė portretas
Jei iki šiol nieks "šyknių" neutvarkė, tai pareigūnai tuo labiau jų nesutvarkis. Juk dauguma jų dirba formaliai kitaip tariant dėl vaizdelio. Kiek kartų kreipiausi į policiją dėl reklaminių skelbimų klijavimo ant namo durų ir sienų, jokio atsakymo, niekadėjai toliau gadina namo sienas ir duris.

sss

sss portretas
seniai jau laikas ,ne skatinti,o bausti suneliu seimininkus nesurenkancius kakuciu.Gyvenu Lazdynuose,savaitgali isejau pasivaikscioti i miskeli { greit.pagal.ligonine}Zmoniu pilna ir visi su suneliais,,pridergta visur,baisu ir slikstu...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių