Quantcast

„Panoramoje“ varžysis fotografijos entuziastai

Ketvirtadienį prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ startuoja fotografijos meną populiarinančio konkurso „fkonkursas“ pirmasis etapas. Atidarymo vakarą savo darbus publikos ir komisijos vertinimui atiduos dešimt fotografų mėgėjų.

Neįprastai eksponuojamos fotografijos ant grindų kurs miesto gatvių ir skverų įspūdį, o miesto šurmulį leis pajusti ir atidarymo metu grosiantys gatvės muzikantai. Šį kartą konkurso dalyviai kūrybines interpretacijas pateiks tema „Iš vidaus“.

Renginio organizatoriai pabrėžia, kad konkurso dalyviams draudžiama fotografijas dailinti bet kokiomis nuotraukas koreguojančiomis programomis, taip siekiant, kad žiūrovai susipažintų su pradiniais ir nepadailintais fotografijos mėgėjų sumanymais. Atidarymo metu iš konkurso darbų sudarytose gatvelėse lankytojus džiugins gatvės muzikantai, taip pat bus pristatomos gatvės mados vaikams.

Neprofesionalius menininkus vertins septynių narių komisija, sudaryta iš žinomo Lietuvos visuomeninio veikėjo ir įvairių profesijų - teisės, vadybos, personalo vadybos - atstovų. Šįkart teisėjų garbės svečias - Lidija Rasutis. Balsuoti už labiausiai patikusias fotografijas turės galimybę ir „Panoramos“ lankytojai. Atidavę savo balsą jie automatiškai dalyvaus loterijoje, kurioje galės laimėti specialių prizų. Konkurso „fkonkursas“ pirmojo etapo laimėtojas bus išrinktas atidarymo metu.

Paroda atidaroma ketvirtadienį, 19 val. 19.45 val. madų šou „Miesto vaikai“ pristatyts dizainerė Aurelija Kaltenytė, o 20 val. bus apdovanotas geriausios fotografijos autorius.

Menininkų darbais prekybos centro „Panorama“ lankytojai galės džiaugtis 2 savaites. Iš viso vyks septyni konkurso etapai, o geriausias fotomenininkas bus apdovanotas „Foto dinozauro“ titulu. Konkursas „fkonkursas“ vyksta jau antrus metus.


Šiame straipsnyje: panorama

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių