Quantcast

„Panoramoje“– Rytų kovos menų šou

Laisvalaikio ir prekybos centras „Panorama“ ateinantį savaitgalį abejingais nepaliks ne tik iliuzinio meno, bet ir Rytų kovos menų mėgėjų. Šį kartą nemokamoje renginių programoje - virtuoziškas muilo burbulų šou bei nepaprastus kovinius įgūdžius demonstruosiantys aikido meistrai.

Jau trečiąjį penktadienį iš eilės „Panorama“ taip pat kviečia išmokti suktis salsos ritmu.

„Panorama“ – tai naujas, šviesus ir erdvus prekybos centras, kuriame patogu ne tik apsipirkti, bet ir pramogauti. Norėdami vilniečiams ir miesto svečiams padovanoti gražių ir šiltų akimirkų, jau trečią savaitgalį iš eilės pristatome laisvalaikio programą, skirtą tiek jaunimui, tiek visai šeimai“, - sakė „Panoramos“ atstovė Laura Panovienė.

Jos teigimu, šeštadienį, 15 val. prasidėsiančiame spektaklyje „Muilo burbulų pasaka“ žiūrovai ne tik išvys fantastiškas muilo burbulų figūras, bet ir bus nustebinti nepaprasta muilo burbulų spalvų gama. Sudėtingiausias figūras išpučiantis ir muilo burbulų karaliumi Lietuvoje tituluojamas Vygintas Ušinskas savo pasirodyme sujungs fizikos, chemijos ir architektūros žinias. Gebantis išpūsti tokio dydžio burbulą, kuriame telpa žmogus, V. Ušinskas vaikystės pramogą paverčia žadą atimančiu iliuzijų menu.

Sekmadienį „Panoramoje“ skardės koviniai šūkiai, sklindantys iš skirtingų amžiaus grupių aikido kovotojų. Nuo 13 val. prasidėsiančiame pasirodyme bus demonstruojami ne tik tradiciniai aikido kovos judesiai, įspūdingi pratimai su ginklais, bet ir vaikščiojimas basomis per sudužusius stiklus, akrobatiniai triukai.

Kaip ir kiekvieną penktadienį į šokių aikštelę virtusį trečiąjį aukštą pamiklinti kojas salsos ritmu pakvies tarptautinių varžybų dalyvis ir laimėtojas Vytautas Mackonis su partnere. Į linksmybių sūkurį penktadienio ir šeštadienio vakarą kvies ir jau tradicija tampantys gyvos muzikos vakarai: rusiški šlageriai bus traukiami restorane „Carskoje Sėlo“, o alaus bare „Euro Pub London“ skambės 8-9 dešimtmečio britų muzika. Arabiško pilvo šokio parodomąja programa lankytojus užburs restoranas „Kybynlar“.

Žvėryne, T.Narbuto gatvėje, įsikūrusiame laisvalaikio ir prekybos centre „Panorama“ praėjusių metų lapkritį duris atvėrė per 170 prekybos ir paslaugų vietų. Čia siūlomos ne tik žinomos ir pamėgtos, bet ir per 20 naujų parduotuvių, pristatomų Lietuvoje pirmą kartą. Be to, šį mėnesį „Panorama“ lankytojus pasitinka didžiuoju žiemos išpardavimu. Maloniai praleisti laiką čia kviečia daugiau negu įvairių pasaulio virtuvių restoranų, o ekstremalius pojūčius suteikia vienintelis dengtas kartodromas Lietuvoje „Battery“. Lankytojų patogumui įrengta didžiausia Baltijos šalyse moderni požeminė automobilių aikštelė.

Laisvalaikio ir prekybos centro „Panorama“ savaitgalio renginių programa:

Penktadienis (sausio 23d.):
19-20 val. salsos pamokos (pamoka nemokama) (III aukšte)
20 - 23 val. britų 8-9 dešimtmečio dainų gyvos muzikos koncertas alaus bare „Euro Pub London“ (II aukšte, „Pramogų zonoje“);
21 – 24 val. „Carskoje Sėlo“ rusiškų šlagerių gyvos muzikos vakaras (III aukšte)
21 – 22 val. „Kybynlar“ arabų šalių tradicinio pilvo šokio parodomoji programa (III aukšte)

Šeštadienis (sausio 24d.):
15-16 val. įspūdinga„Muilo burbulų pasaka“ visai šeimai. Renginys nemokamas (I aukšte)
20 - 24 val. britų 8-9 dešimtmečio dainų gyvos muzikos koncertas alaus bare „Euro Pub London“ (II aukšte)

Sekmadienis (sausio 25d.):
13-14 val. Rytų kovos menų parodomoji šou programa. Renginys nemokamas. (I aukšte)


Šiame straipsnyje: panoramaaikidoIM125765062

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių