Quantcast

„Panoramoje" – įvairių rūšių kavos degustacija

Šį savaitgalį sostinės prekybos centro „Panorama" lankytojus pasitinka įvairių rūšių kavos aromatai - Vilniuje vyksta tradiciniu tampantis renginys „Kavos kultūros dienos 2009". Pagrindinis renginio akcentas - penktą kartą rengiamas kavos ruošimo čempionatas. Jame šiemet 21 dalyvis: dėl geriausio kavos ruošėjo vardo kaunasi 20 lietuvių ir vienas čempionato dalyvis iš Latvijos.

„Čia susirinko drąsiausi kavos ruošėjai, dirbantys Lietuvos kavinėse, baruose ir restoranuose. Ruošdami kavą jie improvizuoja ir pasitelkia visą savo fantaziją", - portalui aiškino renginį organizuojančios agentūros „GMM projektai" atstovė Aida.

„Panoramos" lankytojai šeštadienį ir sekmadienį kviečiami ne tik pasižiūrėti į kavos ruošimo meistrų pasirodymus, bet ir paragauti įvairių kavos rūšių.

„Šiuo renginiu „Lietuvos ypatingos kavos asociacija" siekia populiarinti ne kavos mišinių, bet tikros ir kokybiškos kavos gėrimo tradicijas. Norima keisti lietuvaičių požiūrį į kavos ruošimą ir šio gėrimo vartojimo kultūrą. „Nemokėkite už prastą kavą" - toks asociacijos šūkis", - pasakojo Aida.


Šiame straipsnyje: kavos čempionatasIM125765062

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių