Quantcast

Panoraminiai Vilniaus vaizdai sužavėjo VCUP vadovus

VCUP trečiame aukšte išsidėsčiusi bendrovės „Artiq“ galerija taip sužavėjo prekybos centro vadovus, kad buvo nutarta „Artiq“ kūriniais pakeisti kituose aukštuose buvusias dekoracijas. Jau rytoj, penktadienį, bus galima grožėtis naujomis prekybos centro dekoracijomis.

„Specialiai VCUP ekspozicijai parinkome šešis panoraminius Vilniaus vaizdus. Dalyje darbų yra ir pačios VCUP pastatas. Kituose kadruose – Vilniaus panoramos, fotografuotos iš netoliese esančių vietų“, – pasakoja „Artiq“ direktorius Andrius Venskūnas.

Paveikslai pagaminti naujausiomis spaudos technologijomis, perkeliant nuotraukos vaizdą ant drobės ir ištempiant spaudinį ant porėmio. „Artiq“ panoramos yra 160x40 cm dydžio. Jas pamatyti bus galima trečiame-penktame prekybos centro aukštuose.

„Visi kadrai, iš kurių gaminami paveikslai yra autoriniai, pareikalavę nemažų investicijų į techniką ir naujausias nuotraukų apdorojimo technologijas“, – kūrinius pristato „Artiq“ vadovas. Dalis paveikslų sukurta naudojant naują fotografavimo techniką HDR (aukštas dinaminis diapazonas), kurios dėka miestą fotografuojant tamsiu paros metu išryškinamos spalvos ir atspalviai, padidinamas nuotraukos kontrastas ir spalvingumas. Paveiksluose galima pamatyti įspūdingus dienos ir nakties, vasaros ir žiemos sezono Vilniaus vaizdus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių