Quantcast

Nuo penktadienio – tiesioginis autobuso maršrutas iš Vilniaus į Maskvą

Nuo liepos 19-osios autobusu bus galima tiesiogiai nuvykti iš Vilniaus į Maskvą bei grįžti atgal. Maršrutu Vilnius–Maskva–Vilnius keleivius veš patogūs bendrovės TOKS autobusai.

„Tikimės, kad naujasis maršrutas patiks ne tik Lietuvos, bet ir Rusijos keleiviams. Pastaruoju metu vis daugiau rusų vyksta į Palangą, Nidą ar Druskininkus. Sudarysime galimybę jiems iš anksto įsigyti bilietus šiomis kryptimis internetu bei suderinsime maršrutų laiką“, - sako bendrovės TOKS generalinis direktorius Arūnas Indrašius.

Autobusai į Maskvą važiuos kartą per savaitę – penktadienį. Keleiviams patogu tai, kad autobusas iš Vilniaus išvyksta ankstyvą rytą, o Maskvoje būna vakare. „Tikimės, jog naujasis maršrutas patiks vilniečiams, norintiems apžiūrėti Rusijos sostinę. Išvykus penktadienį, į Vilnių bus galima grįžti sekmadienį vakare“, - aiškina A. Indrašius.

Pasak bendrovės vadovo, ne visi keleiviai nori rinktis kelionę lėktuvu ar traukiniu. „Kelionė patogiu mūsų autobusu į vieną pusę kainuos 180 litų. Perkantiems ir atgalinį bilietą, taikome 20 proc. nuolaidą“, - sako A. Indrašius.

Įmonės vadovo teigimu, naujuoju maršrutu jau susidomėjo Rusijos turizmo kompanijos. „Į Maskvoje, Lietuvos ambasadoje, surengtą pristatymą susirinko apie 60 turizmo kompanijų atstovų. Tikimės, kad bent dalis iš jų taps potencialiais mūsų klientais“, - viliasi A. Indrašius.

TOKS autobusai išvyks iš Vilniaus autobusų stoties kiekvieną penktadienį septintą valandą ryto, tarpiniai sustojimai – Zarasuose ir Rezeknėje. Į Maskvos Tušinskojės autobusų stotį keleiviai atvyks 22.50 val. Maskvos laiku. Iš Maskvos autobusas išvyks sekmadienio rytą, o Vilniuje bus 20.50 val. Lietuvos laiku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

laukime

laukime portretas
ruskių invazijos, bet jei pinigai svarbiau už savimonę, tai tegu važiuoja putino patikėtiniai.

basas

basas portretas
KONKURENCIJA GERAI BET LATVIU ECOLAIN VAZINEJA KIEVIENA DIENA .PER LATVIJA MANAU KAD DEL BY VIZU DARANT DAR BY TRANZITINES TOKS REISAS BUTU NEPOPULIARUS

Balys

Balys portretas
Tokia draugiška Bielorusija, o trumpesnio maršruto per Minską nepasirinkome, nes nesusitvarkome su muitinės formalumais.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių