Quantcast

Neries krantinė ties Verslo trikampiu tapo „Pietų zona“

  • Teksto dydis:

Pilka Neries krantinė ties Verslo trikampiu nusidažė naujomis spalvomis. Nuo šiol ši vieta turės ir pavadinimą – “Pietų zona”.

Internetinės reklamos technologijų įmonė “Adform” kartu su bendrove “MG Valda” ir Vilniaus miesto savivaldybe sutvarkė dalį krantinės ir pavertė ją, pasak įmonių darbuotojų, jaukiu kampeliu, kuriame galima romantiškoje aplinkoje atsigerti kavos, netradiciškai papietauti.

“Puikus pavyzdys miesto ir privačių įmonių bendradarbiavimo pavyzdys. Kai kartu su Vilniaus savanoriu centru pradėjome šį projektą, tikrai nesitikėjome, kad Vilniuje atsiras tiek įmonių, įstaigų ir pavienių asmenų, kurie pasiryžę padaryti mūsų miestą gražesnį, tvarkingesnį. Manome, kad tokių puikių iniciatyvų tik daugės. Vien pernai buvo padovanota miestui dovanų beveik už 1 mln. Litų, šiemet – jau dovanos siekia 500 tūkst. ”, – sakė čia pietų metu užkąsti atvykęs Vilniaus meras Artūras Zuokas.

Apgriuvusią paupio sieną valė, glaistė, tinkavo patys įmonių darbuotojai, gatvės dailininkas ją  papuošė 25 metrų ilgio spalvingu paveikslu, krantinėje įrengti penki suolai, Savivaldybės atsakingi darbuotojai įrengė didelę šiukšliadėžę, sutvarkė pakrantės aplinką. Ši dovana Vilniui iš viso kainavo apie 15 tūkst. litų.

„Džiugu, kad mūsų įmonės konferencijoje gimusi idėja taip greitai tapo realybe. Vos per kelias savaites projektas iš minties virto apčiuopiamu, ir kiekvienas vilnietis dabar gali tai pamatyti ir tuo pasidžiaugti. Bendradarbiauti su „MG Valda“ ir Vilniaus miesto savivaldybe buvo vienas malonumas. Dirbti greitai, gerai ir smagiai – adformiška, tuo ir džiaugiuos“, – teigė kompanijos „Adform“ vykdantysis direktorius Mats Persson. Pakrantės sutvarkymo darbus finansavusių ir koordinavusių įmonių vadovai tikisi, kad jų iniciatyva paseks ir daugiau sostinės įmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

labai gerai

labai gerai portretas
Ten toks prišnerkštas šiukšlynas buvo...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių