Quantcast

Neblaivus pensininkas „įkalino“ nepilnametę kaimynę

Ketvirtadienio vakarą Vilniaus rajono policijos komisariatas gavo nepilnametės Vilniaus rajono Maišiagalos seniūnijos, Ąžuolynų kaimo gyventojos pareiškimą.

Septyniolikos metų mergina skundėsi, dėl neteisėtai jai atimtos laisvės. Jos teigimu, apie 16 val. savo namuose ją uždarė ir apie valandą neišleido 74 metų kaimynas.

Pasak Vilniaus rajono policijos komisariato viršininko Josifo Kuzmickio, nors komisariate dėl neteisėto laisvės atėmimo pradėtas ikiteisminis tyrimas, neaišku, ar ši byla kada nors pasieks teismą, gali būti, kad tyrimas bus nutrauktas.

„Ir įtariamasis, ir nukentėjusioji gyvena kaimynystėje. Jie susitiko gatvėje, senukas merginą pakvietė į svečius, o ši mielai sutiko. Nuėjo abu, susėdo išgerti“, - pasakojo pareigūnas.

Po vienos kitos taurelės, senukas užrakino duris ir pradėjo kabinėtis prie nepilnametės. Ši priešinosi, rėkė. Triukšmą išgirdusi merginos motina, atskubėjo prie kaimyno namo ir dukrą išsivedė. Iškart po to abi nuskubėjo į policiją.

Vilniaus rajono policijos pareigūnai įtariamąjį po apklausos paleido į namus. Ąžuolynų kaimo gyventojai sako, jog šiam senukui „protas susisuka“ jau nebe pirmą kartą, ypač, kai jis būna neblaivus. Įtariama, kad pensininkas gali turėti problemų su psichika.


Šiame straipsnyje: pensininkasįkalinimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių